Prekrasna Gabrijela

Kćerkica pokojnog hrvatskog nogometaša osvojila internet

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kćerkica prerano preminulog nogometaša Rijeke, Gorana Brajkovića, osvojila je sve koji su vidjeli njen smjeli video kojim poziva djevojčice da treniraju nogomet.

'Prijavite se na nogomet!!! Samo cure, ne dečki! Osvojila sam pehar za najmlađu igračicu', veselo poziva predivna Gabrijela Brajković. Kćerkica prerano preminulog nogometaša Rijeke, Gorana Brajkovića, osvojila je sve koji su vidjeli njen smjeli video.

Pogledaj i ovo Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Dobro joj stoji Samozatajna supruga "hajdukovca na posudbi" ne skriva sreću zbog povratka u rodni Split

Savršena obiteljska idila - Slaven Bilić pokazao kćerkicu

Njena majka Marina objavila ga je na Facebooku, a ubrzo ga je prenio i HNS. Prema njenim riječima, Gabrijela se na ovaj potez odlučila ljuta jer u njenom klubu nema cura. 'Gabrijela je to sama napravila jer je očito bila nezadovoljna što na nogometu u NK Opatiji gdje trenira (u njezinoj ekipi) nije bilo cura', kazala nam je Marina Kirigin Brajković.

'Trenira tri mjeseca. Htjela je na nogomet jer joj je tata obećao da će je trenirati. Nažalost, stradao je, ali ona nije htjela odustati pa sam je upisala na početku školske godine', dodala je Marina.

Simpatična i vesela Gabrijela igra nogomet od malih nogu - i sjajno motivira i druge djevojčice da to naprave! Što reći, nego: 'Prijavite se na nogomet'!

 

Gabrijelina promocija zenskog nogometa

Posted by Marina Kirigin on 13. prosinca 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene