Veliki uspjeh

Naš poznati glumac u svjetskoj krimi seriji: "Ako izgled doprinosi mojim angažmanima, Bogu hvala!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od naših najtraženijih glumaca, Goran Bogdan, dobio je ulogu u trećoj sezoni serije "Fargo".

Nakon Gorana Višnjića, Zrinke Cvitešić i Gorana Navojca na listi glumaca koji su svoje mjesto dobili u svjetski poznatim projektima našao se i Goran Bogdan. Jedan od naših najtraženijih glumaca dobio je ulogu u trećoj sezoni serije "Fargo", u kojoj će glumiti uz bok zvijezdi Ewanu McGregoru.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan "Daleko bilo" Goran Bogdan komentirao je srpskog kolegu nakon što je izbačen iz svjetske hit-serije: "Miloš kojeg ja poznajem..."

Naš glumac se već našao među zvijezdama u britanskoj seriji "The Last Panthers", u kojoj je utjelovio Milana Novaka, jednog od posljednjih članova mafijaške bande Pink Panther.

"Za angažman u seriji "Fargo" najviše mogu zahvaliti svojoj agentici u Londonu, s kojom od ranije surađujem. Osjećao sam se kao da sam dobio na lutriji, bio sam presretan, u jednu ruku nisam mogao vjerovati da su odabrali mene. Sada sam se već vratio u normalu. Emitiranje treće sezone je počelo i nadam se da sam bio na nivou zadatka", ispričao je Goran Bogdan za Dnevni avaz.

Bogdan glumi kriminalca Yurija, a s ekipom serije proveo je tri mjeseca na snimanju u Kanadi.

"Moram priznati da čovjek nakon tri mjeseca odsutnosti od kuće i među strancima osjeti samoću, ali kad bi me posao okupirao, zaboravljao sam nostalgiju i usamljenost", rekao je Bogdan.

Na pitanje koliko mu je fizički izgled pomogao u poslu Bogdan odgovara: "Mene zanima neka druga gluma, koja nije površna, a ako izgled doprinosi mojim angažmanima, Bogu hvala. Ipak, zanima me nešto drugo, neke psihološke dubine u glumi, koje je teško opisati". Progovorio je i na temu svojih uzora.

"Mnogo ih je koje cijenim i podržavam njihov rad jer nikada nisam bio idolopoklonik i uvijek ih gledam pa njihove kvalitete kopiram, zapravo tako učim. Dobrih glumaca ima beskonačno mnogo i često promatram studente na Akademiji te od njih crpim kvalitete", ističe. Što se duže bavi glumom, kaže, vidi da je sve zahtjevnija, a pogotovo ako se želi baviti njome na pravi i profesionalan način.

"Gluma je u neku ruku dosta šizofrena, a s druge strane to je neraskidiva ljubav i kad uđete u taj svijet, teško ga napustite', izjavio je glumac. Gledat ćemo ga i u seriji "Senke nad Balkanom" Dragana Bjelogrlića, koju trenutno snima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene