Kraljevski dvori

Godišnjica puna skandala, paparazza i jednog slatkog iščekivanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svijet i danas s oduševljenjem prate dan kada su Kate Middelton i princ William postali supružnici. Kraljevski par sutra slavi dvije godine braka.

Idilične prve godine braka, omeli su mnogi poslovni zadatci, Williamove obaveze pilota u vojsci, kao i obaveze na kraljevskom dvoru i primanjima veleposlanika.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

>> Napokon zasjala pravim trudničkim sjajem!

U dvije godine braka, Kate Middleton i princ William bili su u posjeti Kanadi, obišli su i SAD-e te upoznali jedne od najslavnijih hollywoodskih zvijezda, bili su glavne zvijezde Olimpijade u Londonu koja je održana prošle godine, te su zajedno s kraljicom Elizabetom II. proslavili njezin Dijamantni Jubilej vladavine.

voju turneju nastavili su u Aziji, gdje je kraljevski par posjetio Singapur i Kuala Lumpur. Kada su se vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea uputili na godišnji odmor, pobjegli su svima samo ne - paparazzima.

Fotografije s kraljevskog odmora obišle svijet

Kraljevski par imao je svega nekoliko dana opuštanja koje su odlučili provesti na jugu Francuske, no fotografije nakon idiličnog odmora obišle su svijet - naslovnice su vrištale 'Kate u toplesu!'.

Kraljevska obitelj bila je posebno uzdrmana tim fotografijama, te su odmah pokrenuli istragu zbog povreda prava na privatnost, a zabranili su i objavu fotografija britanskim medijima. No, fotografije su ipak obišle svijet.

Kraljevski par se nije osobno oglasio o skandalu, već su nastavili sa svojim poslovima. Kate je najviše posvećena humanitarnom radu, te ju veseli rad s djecom s posebnim potrebama. I dok drugi ocjenjuju njezin stil, ona je uvijek odmjerena i prigodno odjevena, nasmiješena lice, nenametljive šminke i bujne kose - baš kako i priliči budućoj princezi.

Objava o trudnoći i skandal s medicinskm sestrom

Taman kad je skandal oko fotografija s kraljevskog odmora utihnuo, izašla je vijest kako je Kate zadržana u bolnici zbog mučnina.

Tada je kraljevski par objavio kako čeka svoje prvo dijete. Presretni no zabrinuti jer je Kate bila još u ranoj fazi trudnoće, kraljevska obitelj pokušala je spriječiti objavu informacija kako bi se ona mogla odmarati.

No sve je pošlo po krivu kada su se australski radijski voditelji odlučili našaliti, pa su nazvali bolnicu u kojoj je bila Kate, predstavili su se kao članovi kraljevske obitelji, te su dobili sve informacije o trudnici. Nakon tog događaja, medicinska sestra Jacintha Saldanha oduzela si je život.

Kraljevska obitelj izrazila je sućut obitelji medicinske sestre, te se pobrinula za njih nakon tragedije.

Kako su dani prolazili, trbuščić Kate Middeton je sve više rastao, a nakon što se par uputio na još jedan odmor, paparazzi su ih opet uhvatili na plaži - ovoga puta paparazzi su uhvatili i Katein trudnički trbuščić.

Skandali se brzo zaborave, a slave se lijepe vijesti. Par će uskoro dobiti svoje prvo dijete, a iako još nisu službeno objavili hoće li to biti ona ili on, prema rođenom pravu prvorođeno dijete Kate i Williama jedan će dan zasjati na prijestolju Velike Britanije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene