Okrutan svijet

Govorili su im da nisu dovoljno lijepe, a sada za njima svi uzdišu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Teško je zamisliti da su ženama koje danas gledamo na naslovnicama nekoć govorili da nisu dovoljno lijepe.

Brojne slavne žene danas su simbol ženske ljepote, njihove savjete slušaju obožavateljice diljem svijeta, a muškarci za njima uzdišu. No, nekad nije sve bilo tako bajno.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow - 1 ''ono što mi se najviše sviđa...'' Gwyneth Paltrow otkrila kako se smiruje u stresnim situacijama: ''Nisam bila svjesna da postoji nešto poput toga''

RAZOTKRIVENE Trikovi slavnih ljepotica za instant mršavljenjeza instant mršavljenje

Nekima su govorili da su predebele, preniske, previsoke, da nisu dovoljno lijepe ili da jednostavno ne zadovoljavaju standarde ljepote za uspjeh u Hollywoodu. Ipak, one nisu odustajale i danas za njih zna cijeli svijet.

Lea Michele

Popularna serija Glee jednostavno je nezamisliva bez Lee Michele. No, prije početka snimanja producenti su od nje tražili ode na plastičnu operaciju nosa. Rekli su da će joj to pomoći u karijeri, no ona je to jednostavno odbila. Voljela je i voli svoj nos i ponos.

Reese Witherspoon

Na početku svoje karijere često su je slali doma s audicija s objašnjenjem da je preružna ili preniska za sve uloge. No, ona je danas jedna od najpoznatijih plavuša koja se proslavila ulogom u filmu ?plavuša s Harvarda'.

Pink

Slavna pjevačica također je jedna od onih koje su se susretale s kritikama na račun izgleda. Naime, njoj su često govorili da nikada neće uspjeti jer nema tu `stereotipnu` ljepotu koja se traži u glazbenoj industriji. Nije slušala zlobne komentare i pogledajte gdje je danas!

Sarah Jessica Parker

Početak karijere slavne Carrie iz serije 'Seks i grad' popraćen je kritikama i zločestim komentarima da neće nikada uspjeti jer ne izgleda atraktivno. No, ona je postala simbol ženske mode i ljepote, a mnoge se žene diljem svijeta ugledaju upravo na nju.

Gwyneth Paltrow

Ni Gwyneth Paltrow nije se izvukla od zlobnih komentara. Na audiciji za Golden Gate rekli su joj da ulogu ne može dobiti jer izgleda previše obično. Baš kao i mnoge druge glumice i pjevačice vjerovala je u sebe i nije odustala od svog sna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene