Reality preljub

Javno progovorila o preljubu: 'U potpunosti je slomio moje srce'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prevara, bračni slom, skandal, kroz sve to je posljednjih mjeseci prolazila glumica Tori Speling, no više o tome razotkrit će njezina reality serija. Tori sada javno progovara o razlozima razotkrivanja.

Život Tori Spelling se potpuno promijenio kada je procurila vijest da ju njezin suprug Dean McDermott s kojim je sedam godina u braku - vara i to s 28-godišnjom Emily Goodhand.

Pogledaj i ovo showbuzz Zar zaista? Prevario ju je, no ipak... - 'On će se jako boriti za nju!'

Drastično smršavila – ne može zaboraviti prevaru!

U prvom intervjuu nakon skandala progovorila je za časopis Us Weekly o suprugovom priznanju da je vara i krhkom stanju njihove zajednice.

'Bio je moja srodna duša, ali potpuno je slomio moje srce. Taj čin vas potakne da ne vjerujete sve što se uopće u vezi dogodilo'', rekla je glumica koja se proslavila ulogom u popularnom Beverly Hillsu.

Majka četvero djece odlučila se bez obzira na sve ipak prikazati svoj reality serijal 'True Tori' u kojemu razotkriva svoj život. Objasnila je i zašto je odlučila staviti nešto toliko osobno u televizijsku emisiju, te opisala razorni trenutak u kojem je Deana suočila s njegovim varanjem.

U traileru reality serije gledatelji će biti upoznati s cijelom situacijom gdje njezin suprug na samom početku izjavljuje kako je to njegova najveća noćna mora, preljub koji je počinio. Dok se on ispričava, Tori u suzama leži na kauči i ne može doći sebi.

Supružnici su kako navodi časopis otišli na bračno savjetovanje kako bi spasili brak. 'Osjećam se tako osuđeno, no nije sve crno - bijelo', zaključila je Tori.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene