Zaigrala se botoxom

FOTO Što je to napravila od sebe?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznata glumica šokirala je okupljene svojim neprepoznatljivim izgledom!

Zvijezda kultne TV serije 'Twin Peaks' Lara Flynn Boyle prošetala se Los Angelesom i zaprepastila svojim neprepoznatljivim izgledom. Svi su primijetili da se glumica dosta promijenila, a uzrok tome su brojni kirurški zahvati koji su transformirali njezin izgled.

Pogledaj i ovo Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) pretjerala s operacijama Svojom pojavom zabrinjava fanove, a sada je otkrila novi projekt i priznala: "Nije me strah što izgledam zaista loše"

Dok je uživala u društvu svoje majke Sally, paparazzi su snimili njezine prenapumpane usne. Iako nikada nije potvrdila da je otišla pod nož, prvi znakovi kozmetičkih korekcija uočeni su još u ranim 2000-ima dok je bila u vezi s Jackom Nicholsonom.

Nekoć je osvajala ljepotom, danas je potpuno neprepoznatljiva

Čini se da se Lara malo zaigrala s injekcijama kolagena i Botoxom pa je palo povećanje usnica, facelift i ostali njoj nepotrebni kozmetički postupci. Tako na posljednjim fotografijama izgleda podbuhlo i potpuno neprepoznatljivo.

Prije 12 godina Lara je priznala u jednom intervjuu da je zabrinuta zbog starenja te se boji da će joj uloge 'preoteti' mlađe kolegice.

'Znam da mi polako ponestaje vremena. Jednostavno nema tako puno uloga za starije žene. Ne radujem se starenju, mislim da trenutno izgledam prilično dobro', rekla je tad glumica, a čini se da je istog mišljenja i danas...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene