Je li bilo seksa?

Paparazzi ulovili glumicu s 13 godina mlađim frajerom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Hudson i Nick Jonas opet zajedno?

Glumica Kate Hudson i mlađahni Nick Jones ponovno se sastaju. Ovog puta viđeni su u New Yorku, Iako su kao i obično u restoran došli odvojeno, paprazzi su ih uhvatili iz čega je moguće zaključiti da su ponovo u vezi.

Pogledaj i ovo Matthew Mcconaughey, Kate Hudson Atipični feel good film Jedna od najpopularnijih romantičnih komedija na svijetu kojoj se većina vrlo rado vraća, a iza koje stoji bitna poruka i sretan rasplet

Par je prvi put viđen u rujnu prošle godine i tada su krenula nagađanja kako su zajedno. Kate vezu nije htjela potvrditi, a Jones je odnos prokomentirao vrlo kratko 'Poštujem Kate i njezinu privatnost i neću otkriti je li bilo seksa ili nije. Među nama svakako postoji divna povezanost'.

Nedavno viđeni par u talijanskom restoranu Carbone u New Yorku djelovao je opušteno i zaljubljeno. Dolazeći odvojeno izgledali su ležerno. Jonas, koji je od 37-godišnje Kate mlađi 13 godina, bio je u klasičnim trapericama, košulji i traper jakni. Kate se nešto više potrudila, pa je izabrala ljubičastu košulju i traperice koje su se pri dnu širile u trapez.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene