Tko bi rekao

OVO NISTE ZNALI? Ovi glumci vrijede više od 100 milijuna dolara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Holivudske face odlično zarađuju, ali sigurno niste znali da ovi glumci na svojim računima imaju više stotina milijuna dolara.

Zna se da glumci u Hollywoodu vrlo dobro zarađuju, te da ih većina na svojim bankovnim računima ima desetke ili stotine milijuna dolara. No, za ove glumce sigurno niste znali da vrijede više od sto milijuna dolara.

Pogledaj i ovo showbuzz JEZIVA SCENA ZANIJEMILA OD ŠOKA Zaustavio je policajac pa joj pokazao nešto nevjerojatno!

Julia Louis-Dreyfus

Julia Louis-Dreyfus je možda najpoznatija po svojoj ulozi u seriji 'Seinfeld', ali Julia je odglumila u još mnogo uspješnih serija i raznoraznih projekata. Louis-Dreyfus je zasjela na prvo mjesto najbogatijih glumaca i njezino bogatstvo se procjenjuje na tri milijarde dolara. Velik dio bogatstva glumica je dobila zahvaljujući svom ocu koji je uspješan poslovni čovjek, ali to zasigurno ne umanjuje njen veliki glumački uspjeh.

Jessica Alba

Jessica Alba je ostvarila brojne uspješne uloge, ali gluma je nije napravila izrazito bogatom. Za to je zaslužna njena tvrtka The Honest Company. Nakon rođenja djece glumica je odlučila otvoriti vlastitu tvrtku koja se bavi proizvodima za djecu. Bogatstvo Albe procijenjeno je na 197 milijuna dolara, a njezine tvrtke na 1.7 milijardi dolara.

Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld nas je godinama zabavljao i nasmijavao u istoimenoj seriji, ali otkad je serija završila glumca nemamo često prilike vidjeti na ekranima. Jerry se naime posvetio svojim hobijima i stand-up komediji, a o novcu ne mora ni brinuti jer zahvaljujući ulozi i produciranju 'Seinfelda' glumčevo bogatstvo je procijenjeno na najmanje 800 milijuna dolara.

Mel Gibson

Mela Gibsona češće vidimo na naslovnicama magazina zbog raznoraznih skandala nego u glumačkim ulogama. Gibson je na lošem glasu zbog svog temperamenta i optužba za zlostavljanje bivše žene, a u zadnjem desetljeću se poprilično muči ne bi li pronašao uloge jer cijela njegova karijera se bazirala više na njegovom izgledu nego na talentu. No, to nije oslabilo glumčev bankovni račun koji se i dalje procjenjuje na 425 milijuna dolara.

Bill Cosby

Iako u zadnjem desetljeću nije snimao puno filmova Bill Cosby i dalje je jedan od najbogatijih hollywoodskih glumaca i njegovo bogatstvo se procjenjuje na otprilike 390 milijuna dolara. Glumac se trenutno nalazi u velikim pravnim problemima jer se nekoliko žena javilo s tvrdnjama da ih je Cosby seksualno zlostavljao.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene