Loš izbor uloga

DOGAĐA SE I NAJBOLJIMA Glumci koji su se uspjeli iskupiti za svoje grozne uloge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ni oni najtraženiji u Hollywoodu nisu imuni na loše odluke, no nakon toga zna biti vrlo teško vratiti se na A listu. Ipak, njima je to pošlo za rukom.

Loše odluke događaju se i onima najpoznatijima i najtraženijima u Hollywoodu. No, zbog tih loših odluka njihova potražnja se može smanjiti, a tada postaje teško vratiti se na listu najboljih. Ovim glumica je uspjelo ono rijetko – u potpunosti su se iskupili za svoje loše uloge.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Kao tinejdžeri! Navikli smo se gledati ih kako se svađaju i ljute, a sada su uhvaćeni u trenutku kada su mislili da ih nitko ne gleda!

Ryan Reynolds

Prije nego je postigao ogroman uspjeh kao Deadpool, Reynolds je glumio jednog drugog superheroja – Green Lantern. Kritike su bile toliko loše da se ovog filma srame i svi koji su radili na njemu. Film je zaradio samo 220 milijuna dolara na budžet od 200 milijuna, ali nije sve bilo tako loše. Reynolds je na setu upoznao svoju buduću ženu, Blake Lively.

Ben Affleck

Prije 13 godina Affleck se našao u nizu loših uloga, ali utjelovljenje slijepog odvjetnika koji se i izvan sudnice bori protiv nepravde kao maskirani heroj Daredevil je definitivno jedna od njegovih najgorih. Sva sreća pa se i više nego iskupio ove godine kao Bruce Wayne, odnosno Batman u novom blockbusteru 'Batman protiv Supermana'. Iako ni ovaj film nije prošao najbolje kod nekih kritičara, fanovi su bili apsolutno oduševljeni Affleckovim nastupom.

Chris Evans

Evans je zabrljao čak dvaput, 2005. i 2007. glumeći Johnnyja Storma, koji postaje Human Torch, odnosno ljudska baklja u iznimno lošim filmovima 'Fantastična četvorka'. No, četiri godine kasnije Evans se našao u ulozi života kao Captain America u filmskom svijetu Marvela. Dosad je reprizirao ovu ulogu čak pet puta, tri puta u vlastitim filmova, uključujući i dugo očekivani ovogodišnji nastavak 'Civil War', kao i dva puta u 'Osvetnicima'.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene