437684
437684
437684
437684
437684

ZAŠTO IH UBIJAJU? Glumci koji umiru u skoro svakom filmu

  • , 03.07.2016., 08:00
  • Autor:
  • komentara

Neke od najpoznatijih filmskih scena su one umiranja, a ovo su slavni glumci čiji likovi umiru u skoro svakom filmu.

 
 
 
 
Johnny Depp, Samuel L. Jackson, Nicolas Cage (FOTO: Getty)
Johnny Depp, Samuel L. Jackson, Nicolas Cage (FOTO: Getty)

Rijetki su oni filmovi koji se uspiju snimiti bez jedne smrti. Upravo su neke od najpoznatijih filmskih scena one umiranja, a ovim glumcima takve scene i nisu neki problem. Naime, oni su već pravi veterani u umiranju pred kamerama.

Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson (FOTO: Getty)

Čini se kako slavni glumac Samuel L. Jackson u filmovima umire na dnevnoj bazi. Jackson broji i preko 20 smrti u filmovima. Možda se čini puno, ali kada glumiš u više od 100 filmova baš i nije. Neke od najpoznatijih scena njegove smrti su one iz filma 'Deep Blue Sea' kada se nađe u raljama velike bijele psine i scena iz filma 'Star Wars III: Revenge of the Sith' kada ga ubije car Palpatine.

Nicolas Cage

Nicolas Cage (FOTO: Getty)

Nicolas Cage kao da umire na najgore moguće načine. U filmu 'Vampire's Kiss' proboden je kolcem kroz prsa, u potpunosti je izgorio u filmu 'Kick-Ass', umro je od alkohola u filmu 'Leaving Las Vegas', a to su samo neke od njegovih filmskih smrti. No, zasigurno jedna od najgorih scena je ona kada su ga u filmu iz 2006. godine 'The Wicker Man' pčele izbole po licu.

Johnny Depp

Johnny Depp (FOTO: Getty)

Johnny Depp umire u filmovima kao što su 'The Astronaut's Wife' i 'Pirates of the Caribbean; Dead Man's Chest'. Ali njegova najbolja smrt na platnu zasigurno je i ona prva. U originalnom filmu 'Nightmare on Elm Street, Deppov lik, Glen spava na krevetu kad ga iznenada krevet 'proguta' i prouzrokuje fontanu krvi nakon što Glen nestane.

Bruce Willis

Bruce Willis (FOTO: Getty)

Bruce Willis kao da voli umirati u filmovima. Bruce broji na desetke scena smrti. U filmu 'Armagedon' spašava svijet tako što ga asteroid raznese. Također je umirao i u filmovima kao što su 'Twelve Monkeys', 'The Jackal', 'Sin City', 'Grindehouse'. Ali njegova najbolja scena smrti sigurno je ona iz 'The Sixth Sense'.

Danny Trejo

Danny Trejo (FOTO: Getty)

Danny Trejo se čini kao jedan od rijetkih glumaca koji bi se zasigurno izvukao iz smrtnih situacija. No, Danny je često izvukao tanji kraj. U filmu 'Bulletproof' je raznesen, u 'Death Wish IV' je ubijen od strane Charlesa Bronsona. No, scena iz akcijskog filma 'Heat', kada ga je nemilosrdno ubio slavni glumac Robert De Niro, je zasigurno najprepoznatljiva.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se