Već su veterani

ZAŠTO IH UBIJAJU? Glumci koji umiru u skoro svakom filmu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neke od najpoznatijih filmskih scena su one umiranja, a ovo su slavni glumci čiji likovi umiru u skoro svakom filmu.

Rijetki su oni filmovi koji se uspiju snimiti bez jedne smrti. Upravo su neke od najpoznatijih filmskih scena one umiranja, a ovim glumcima takve scene i nisu neki problem. Naime, oni su već pravi veterani u umiranju pred kamerama.

Pogledaj i ovo Tallulah i Bruce Willis - 1 Podijelila emotivnu snimku Dok joj se otac bori s teškom bolesti i sama je saznala svoju dijagnozu: "To mi je promijenilo život"

Samuel L. Jackson

Čini se kako slavni glumac Samuel L. Jackson u filmovima umire na dnevnoj bazi. Jackson broji i preko 20 smrti u filmovima. Možda se čini puno, ali kada glumiš u više od 100 filmova baš i nije. Neke od najpoznatijih scena njegove smrti su one iz filma 'Deep Blue Sea' kada se nađe u raljama velike bijele psine i scena iz filma 'Star Wars III: Revenge of the Sith' kada ga ubije car Palpatine.

Nicolas Cage

Nicolas Cage kao da umire na najgore moguće načine. U filmu 'Vampire's Kiss' proboden je kolcem kroz prsa, u potpunosti je izgorio u filmu 'Kick-Ass', umro je od alkohola u filmu 'Leaving Las Vegas', a to su samo neke od njegovih filmskih smrti. No, zasigurno jedna od najgorih scena je ona kada su ga u filmu iz 2006. godine 'The Wicker Man' pčele izbole po licu.

Johnny Depp

Johnny Depp umire u filmovima kao što su 'The Astronaut's Wife' i 'Pirates of the Caribbean; Dead Man's Chest'. Ali njegova najbolja smrt na platnu zasigurno je i ona prva. U originalnom filmu 'Nightmare on Elm Street, Deppov lik, Glen spava na krevetu kad ga iznenada krevet 'proguta' i prouzrokuje fontanu krvi nakon što Glen nestane.

Bruce Willis

Bruce Willis kao da voli umirati u filmovima. Bruce broji na desetke scena smrti. U filmu 'Armagedon' spašava svijet tako što ga asteroid raznese. Također je umirao i u filmovima kao što su 'Twelve Monkeys', 'The Jackal', 'Sin City', 'Grindehouse'. Ali njegova najbolja scena smrti sigurno je ona iz 'The Sixth Sense'.

Danny Trejo

Danny Trejo se čini kao jedan od rijetkih glumaca koji bi se zasigurno izvukao iz smrtnih situacija. No, Danny je često izvukao tanji kraj. U filmu 'Bulletproof' je raznesen, u 'Death Wish IV' je ubijen od strane Charlesa Bronsona. No, scena iz akcijskog filma 'Heat', kada ga je nemilosrdno ubio slavni glumac Robert De Niro, je zasigurno najprepoznatljiva.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene