Iznenađeni?

Beyonce Obami pjevala na playback!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbena diva jučer je mnoge dirnula emotivnom izvedbom američke himne, ali je uslijedila i vijest -riječ je o playbacku!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Donosimo pregled Po čemu su ostale zapamćene hrvatske inauguracije? Pogledajte presjek tradicija, modnih odabira i redateljskih imena

Milijune televizijskih gledatelja diljem svijeta oduševila je spektakularna izvedba američke himne na drugoj inauguraciji američkog predsjednika Baracka Obame u ponedjeljak no nju Beyonce ipak nije pjevala uživo već je puštena studijska snimka, prenosi list The New York Times.

>> Beyonce je sve dirnula do suza!

Glasnogovornica mornaričkog glazbenog sastava, narednica Kristin duBois, objasnila je kako je standardni postupak izraditi studijsku snimku.

Vremenski su uvjeti bili dobri i glazbenici nisu imali problema s intoniranjem. No u zadnji trenutak pjevačica i glazbenici primili su naredbu da se pusti studijska snimka nacionalne himne.

'Ne znamo zašto', rekla je duBois i dodala kako razlog sigurno nije taj što "Beyonce ne može pjevati ili Marine Corp Band svirati".
Studijska snimka uvijek se unaprijed pripremi za inauguraciju za slučaj lošeg vremena kada je glazbenicima teško intonirati. Tako su prije četiri godine violončelist Yo Yo Ma i tri druga gudača svirali na playback jer je prva inauguracija predsjednika Obama održana po jakom hladnom vremenu. Što vi mislite?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene