Otkrijte

Gleda se 'tekma': gdje će i kako Vatrene bodriti naši slavni?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometnu groznicu jednostavno je nemoguće izbjeći ovih dana. Zahvatila je sve pripadnike Lijepe Naše pa su tako i naši slavni spremni za pružiti podršku Vatrenima. Gdje će i kako će oni navijati večeras?

Ivan Šarić i Korana Gvozdić

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

Korana javno priznaje da nije veliki nogometni fan. Za večeras nema nikakvih velikih planova, već će sve dogovoriti u zadnji čas. Budući da se utakmica igra u kasnim noćnim satima po našem vremenu, priznaje da krevet kao opcija nije isključen.

'Ja sam obična, tipična žena. Lagala bih kada bih rekla da sam vatrena navijačica. Ako se večeras skupi neka ekipa, gledat ću kod kuće, a možda odemo i na Trg. Sada kada igraju naši pogledat ću utakmicu, ali inače me nogomet kao sport uopće ne privlači', priznaje Korana.

U ovoj navijačkoj atmosferi koja vlada Hrvatskom kod nje vrijedi jedno pravilo: 'Ako ih ne možeš izbjeći, pridruži im se'.

Prema njezinom mišljenju, svjetski se nogomet vrti oko novca pa više voli druge sportove kao što je hokej. Za Ivana kaže da će utakmicu provesti radno jer na Trgu moderira prijenos. Budući da njezina bolja polovica i inače prati nogomet, Korana ima jedan dobar savjet za sve žene koje imaju vatrene navijače kod kuće:

'U ovo doba treba pustiti muške, sad neka se ispucaju, došlo je njihovih pet minuta, a mi žene za to vrijeme trebamo uživati u miru radeći neke svoje stvari', mudro zbori Korana.

Tarik Filipović i Lejla Šehović

Tarik Filipović utakmicu će gledati u Dubrovniku. On i supruga Lejla Šehović navijat će u društvu prijatelja, a slavni glumac ima posebnu taktiku navijanja:

'Imam jedne naočale s crveno-bijelim kockicama i to mi je jedini navijački rekvizit koji posjedujem. No, to su naočale za sreću pa se Vatreni večeras ne moraju ništa brinuti. Imao sam ih i kada je bilo Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj. Noćas će se okupiti muška ekipa pa će stvarno biti super atmosfera', objasnio je Tarik.

Anita Dujić i Ivan Veljača

Anita priznaje da uopće nije navijačica. Kaže kako ne drži do nogometa niti navijanja pa postoji mogućnost da uopće neće pratiti večerašnju tekmu.

'Ja sam jedna od onih žena koje će prije otići u shopping nego pogledati tekmu', priznaje Anita.

Za Ivana kaže kako ni on nije veliki fan, ali da kada igra reprezentacija svakako pogleda svaku tekmu i navija za 'naše'.

Bojana Gregorić i Enes Vejzović

Bojana će utakmicu provesti radno.

'Imamo predstavu pa ne znam hoću li stići gledati tekmu. No, uvijek je u backstageu upaljen televizor pa kada su takve neke bitne stvari svi potajno pratimo. Ako stignem, možda svi odemo u kafić kraj kazališta pa pogledamo utakmicu do kraja', objašnjava Bojana.
Iako Bojana inače ne prati nogomet, kada igraju Vatreni voli pogledati prijenos u dobrome društvu.

S druge strane, Enes će utakmicu gledati u njihovom obiteljskom domu s prijateljima i, naravno, malenim Raulom koji je pravi vatreni navijač.

'Njemu je super kada bude puna kuća ljudi, svi se deru, navijaju pa mu je to super', objašnjava Bojana.

Mara Bratoš i Nikša Kušelj

Njih dvoje, kako kaže Mara, nisu baš neki navijači.

'Ma mi ćemo to u zadnji čas dogovoriti. Sve ovisi o atmosferi, kako se dogodi. Sigurno ćemo gledati, ali ne znam još gdje', objasnila je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene