Ljubav i provod

Najseksi baka Balkana besramna je zavodnica i u 64. godini - Pogledajte sami!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neprikosnovena zvijezda regionalne glazbene scene još jednom je pokazala svu svoju raskoš!

Neda Ukraden, pored napornih priprema za završnicu serijala 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem oduševljava publiku diljem regije svojim transformacijama, odlučila je na najbolji mogući način razveseliti svoje fanove i kao novogodišnji poklon im darivati novu pjesmu i video spot.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

Najseksi baki Balkana upucavao se oženjeni muškarac: SVE snimljeno!

'Nema, nema' vesela je pjesma idealna za novogodišnje ugođaje, kazala nam je Neda predstavljajući novi singl. 'Glazbena je to priča o tome kako ljubav može ponekad gušiti i sputavati čovjeka. Pritome iako žena voli muškarca i želi sa njime na kraj svijeta, ipak ne bi bila zatvorena, makar i u dvorcu, nego bi radije sa društvom u provod', kaže Neda.

Singl prati glamurozni i seksi video spot koji je pod redateljskom palicom Dejana Miličevića sniman u prekrasnom dvorcu sa skupocjenim namještajem i slikama u blizini Beograda. Plesnu podršku u spotu Nedi je pružio plesni par koji su prvaci u latino plesu. Zadovoljstvo novim singlom nije krio ni Nedin najbliži suradnik te autor glazbe i teksta Dušan Bačić: 'Drago mi je da ćemo obradovati sve Nedine fanove pred predstojeće blagdane. Ovo je brza i prava pjesma za feštu. Uživajte u novom spotu i pjesmi.'
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene