Nagrada glumišta

Glamur na hrvatski način: Ne zna se koja je ljepša!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Hrvatskom narodnom kazalištu održana je dodjela Nagrada hrvatskog glumišta. Osim što su se zahvalili na dobivenim nagradama, brojni glumci pokazali su i svoj glazbeni talent.

Hrvatsko društvo dramskih umjetnika nominiralo je najbolje za Nagradu hrvatskog glumišta u 26 kategorija za ostvarenja iz područja dramske, radio i televizijske umjetnosti.

Pogledaj i ovo Miran Kurspahić Svi se okretali za njim Osebujni stil našeg glumca nije mogao nezamijećeno proći na zagrebačkoj špici, malo nas vraća i u prošla vremena

Brojni glumci dobili su svoje nagrade, a neki su osim dokazanog glumačkog talenta pokazali i onaj glazbeni. Tako je Hrvoje Kerekeš zasvirao gitaru, a Dražen Čuček i Vanda Winter primili su se mikrofona. Osim njih, zapjevala je i Maja Posavec.



>> Trudna Doris osvojila nagradu koju je posvetila - sinu!

Vanda je svojom haljinom plijenila pažnju, a glamurozna je bila i Nataša Janjić u zelenoj čipkastoj kreaciji koja je uz narančastu kosu isticala njezine lijepe crte lica.

Na dodjelu nagrada došlo je mnoštvo poznatih,  a glumac Miran Kurspahić bio je jedan od voditelja ovogodišnje dodjele na kojoj je i zapjevao od svojih omiljenih The Stoogesa 'Search and Destroy'!


Na dodjeli su bili i naš poznati dizajner Juraj Zigman, Slavica Knežević, Nada Abrus, Ana Maras, Sandra Lončarić, Marija Sekelez, Ana Begić Tahiri, Mirna Medaković, Iva Mihalić, Jelena Perčin, Robert Bošković, Kristina Krepela, ... i mnogi drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene