445230
445230
445230
445230
445230

ODBROJAVAMO DANE Obećala da će to biti njezino najseksi izdanje do sada

  • , 02.08.2016., 22:35
  • Autor:
  • komentara

Svjetski poznata manekenka Gisele Bundchen sudjelovat će na otvaranju Olimpijskih igara.

 
 
 
 
Gisele Bundchen (Foto: Getty)
Gisele Bundchen (Foto: Getty)

Brazilska manekenka koja se prošle godine naša na Forbesovoj listi najplaćenijih modela, Gisele Bundchen pojavit će se na svečanom otvaranju Olimpijskih igara u Riu, piše New York Post. I dok američki mediji uvjeravaju kako će finalna poruka igara biti mir, Gisele se ne uklapa u cijelu priču budući da će sudjelovati u showu u kojem će biti opljačkana. Izvor za Daily Mail otkrio je kako će Giselin dio na otvaranju igara biti 'najseksi ikad'.

Gisele Bundchen (Foto: Getty)

'Da, bit će puno praktički golih žena koje će plesati sambu', otkrio je izvor i dodao kako je to na kraju krajeva i Brazil, mjesto gdje je žensko tijelo slavljeno kao nigdje drugdje na svijetu.

Gisele Bundchen (Foto: Getty)

I dok se raspravlja o Giselinom showu koji će se odigati na otvaranju igara, u Riu su zabrinuti oko pitanja sigurnosti i lokalnih kriminalnih prijetnji. Pojedini Brazilci izrazili su zabrinutost na Twitteru, a Giselin performans dodao je ulje na vatru na nadolazećim Olimpijskim igrama.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se