454867
454867
454867
454867
454867

HRABRO PRIZNANJE "Danas žalim što je otišla s našom tajnom u grob"

  • , 28.10.2016., 08:28
  • Autor:
  • komentara

Slavna glumica podigla je prašinu prije četiri godine kada je javno priznala dugo čuvanu tajnu.

 
 
 
 
Gillian Anderson (FOTO: Getty)
Gillian Anderson (FOTO: Getty)

Slavna glumica Gillian Anderson, koju pamtimo kao Danu Scully iz serijala "Dosjei X", na svom blogu otkrila je šokantnu istinu o vezi s bivšom djevojkom. Naime, nakon što je njena bivša partnerica preminula od raka, glumica je odlučila javno svima priznati da je u prošlosti učinila nešto zbog čega se danas kaje.

Sve je započelo prije više od četiri godine kada je Gillian priznala da je u mladosti eksperimentirala sa ženama, no unatoč tome jasno se deklarirala kao heteroseksualka.

Gillian Anderson i David Duchovny (Foto: Getty)

Nakon smrti partnerice Anderson je zažalila što priča o njihovoj vezi nije dospjela u medije jer, kako smatra, to bi imalo itekakav utjecaj na život njene partnerice koja je godinama jedva spajala kraj s krajem.

"Mnogo godina prije svega ovoga i dosta poslije naše veze, ta žena me je izvukla iz depresije i težine moje televizijske slave, kada mi je rekla da joj je jedan tabloid ponudio 60.000 dolara u zamjenu za naše zajedničke fotografije.

U to vrijeme, iz različitih razloga među kojima nije sramota, nisam htjela da ta informacija dospije u javnost i usprkos tome što se borila da plati stanarinu, zamolila sam je da ne proda našu priču.

 

Gillian Anderson (FOTO: Getty)

Odlučila se za, kako sam tada mislila, pravi put. Do dana današnjeg žalim što sam je to zamolila. Tih 60 tisuća mnogo bi pozitivnije utjecali na njen život nego što bi imali negativan utjecaj na moj život", napisala je između ostalog slavna glumica i oduševila svojim priznanjem.

Iako gaji ljubav prema muškarcima, Gillian je nekoliko puta javno stala u obranu istospolnih zajednica.  "Veza predstavlja ljubav prema drugom ljudskom biću, a spol je u tome sasvim nevažan", izjavila je svojedobno glumica kultne serije.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se