borba s bolešću

POTRESNA ISPOVIJEST "Već dvije godine živim na lijekovima. Pritisak je strašan"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Napadali su je da se izgladnjivala zbog revije, no surova istina sasvim je drugačija.

Iako joj je samo 21 godina manekenka Gigi Hadid jedna je od najuglednijih svjetskih manekenki. Nedavno je proglašena i modelom godine, a unatoč tome što se izvana čini da živi savršen život to nije tako.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid - 6 kakvo tijelo! Nakon ove fotografije svima je jasno zašto je jedna od najtraženijih žena na svijetu, prizori su ovo koji su sve ostavili bez daha!

Njezinu svakodnevnicu već dvije godine narušava ozbiljna bolest o kojoj je tek sada odlučila progovoriti i to nakon što su je optužili da se dodatno izgladnjivala kako bi smršavjela za Victoria Secret Show.

"Moj metabolizam promijenio se iz temelja ove godine kao razultat bolesti Hashimoto", otkrila je manekenka koja zbog bolesti jedva uspijeva zadržati kilograme.

"Već dvije godine uzimam lijekove za to i nisam željela izgubiti dodatno ni kilogram za Victoria Secret Show. Ono što želim jest imati mišiće na pravom mjestu i ako moja stražnjica može izgledati bolje, onda je to dobro", kazala je Gigi i otkrila kako održava liniju na kojoj joj mnogi zavide.

"Stavila sam post-it papirić u kuhinji na kojom piše "čučnjevi" i svaki put kad prođem kraj tog papirića, napravim 15 čučnjeva", rekla je manekenka koja unatoč bolesti nikad nije uzela slobodan dan.

"Osjećam strašan pritisak i teško mi je uzeti dan za sebe jer ne želim da to našteti mom profesionalizmu", otkrila je mlada ljepotica. Inače, Hashimoto je bolest štitnjače koja spada u autoimune bolesti, što znači da tijelo iz nepoznatog razloga napada štitnjaču protutijelima i upalnim stanicama. Bolest osim ubrzanog pulsa, probave i pojačane napetosti u organizmu, može prouzrokovati i napadaje panike.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene