Svi su gledali u nju

Ronaldova izabranica pokazala nevjerojatnu figuru i novi imidž četiri mjeseca nakon poroda

Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Galerija

Djevojka Cristiana Rondalda prava je ljepotica, a to je još jednom i dokazala. Na dodjeli Quina Awardsa svi su pogledi bili upereni u nju.

Prije četiri mjeseca Georgina Rodriguez rodila je prvo dijete. Nogometašu Cristianu Ronaldu na svijet je donijela kći Alanu Martinu. Unatoč trudnoći, ali i majčinskim brigama koje su je zatekle proteklih mjeseci, 24-godišnja Georgina izgleda besprijekorno.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Svojim nevjerojatnim izgledom plijenila je pozornost na dodjeli Quina Awardsa u Lisabonu, gdje je društvo pravila svom slavnom partneru. U crvenim hlačama visoka struka, crnoj majici bez rukava i elegantnom crnom sakou Ronaldova partnerica ukrala je sve poglede. Odjevna kombinacija posebno je naglasila njezinu liniju koju je mlada majka zahvaljujući treninzima dovela do savršenstva svega nekoliko mjeseci nakon poroda.

Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene