Kritizirali ga

VIDEO Obožavateljima poručio: 'Je*** se!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Evo što je obožavateljima poručio slavni pisac!

George R.R. Martin 'sasuo je paljbu' po obožavateljima koji su izrazili strah da pisac neće dovoljno dugo poživjeti i završiti svoj serijal romana 'Pjesma leda i vatre' prema kojoj se snima serija 'Igra prijestolja'.

Pogledaj i ovo Jack Gleeson dugo ga nismo vidjeli Pamtimo ga kao plavokosog Joffreya iz hit-serije Igra prijestolja, no danas izgleda potpuno drugačije!

Slavni je pisac poznat po tome da sporo piše, a njegova kultna 'Pjesma leda i vatre' započeta je još 1990-ih te je do sada objavljeno pet od sedam nastavaka romana.

I vas George R.R. Martin može ubiti - za 20 tisuća dolara!

Do sada su emitirane četiri sezone serije 'Igra prijestolja', a producenti su morali zamoliti Martina da im u kratkim crtama ispriča sudbinu glavnih likova kako bi mogli završiti seriju, ukoliko je on ne stigne napisati.

U intervjuu za švicarski Tages-Anzeiger, Martin se razljutio kad su ga zamolili da prokomentira zabrinutost obožavatelja da neće stići završiti svoju sagu.

'Mislim da su špekulacije o mojoj smrti i zdravlju veoma uvredljive', rekao je Martin, a onda pokazao srednji prsti i obožavateljima poručio: 'Je*** se!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene