CURE DETALJI POGREBA

PJEVAT ĆE ELTON JOHN? George Michael bit će pokopan kraj voljene majke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

George Michael obožavao je svoju majku. Uz nju će otići na vječni počinak. Cure detalji posljednjeg pozdrava velikom umjetniku.

Vijest o smrti Georgea Michaela potresla je njegove obožavatelje diljem svijeta. Jedna od najvećih legendi našeg vremena ostat će zapamćena po burnom načinu života, ali i humanitarnom radu kojem je bio posvećen desetljećima. Činjenica da je pomagao u potpunoj tajnosti, čini ga još većim čovjekom. Nasumično je znao pomagati i potpunim neznancima.

Pogledaj i ovo wham, netflix Budi osjećaj sreće i nostalgije! Dokumentarac koji svakako morate pogledati, a uz to ćete pjevušiti najpoznatije pjesme famoznog dvojca!

Sada se polako otkrivaju i informacije o pokopu pokojnog pjevača.

Prema pisanju britanskih medija, navodno će biti održane dvije ceremonije, jedna za obitelj i bliske prijatelje, a druga za obožavatelje. Ako je vjerovati pisanju britanskih medija, George Michael trebao bi biti pokopan pokraj svoje voljene majke Lesley Panayiotou u obiteljskoj grobnici nedaleko njegova londonskog doma.

Elton John pjevat će njihov duet iz 1991.?

Nikoga to nije začudilo, pogotovo ako se zna koliko je George bio vezan uz majku i koliko ga je teško pogodila njezina smrt 1997. godine, kada je preminula od raka. Detalji ceremonije nisu otkriveni, iako se nagađa da bi na sprovodu trebao pjevati Elton John, dragi i bliski prijatelja legendarnog Michaela. Navodno će izvesti njihov duet iz 1991. godine, "Don't Let The Sun Go Down On Me".

Bili su jako bliski prijatelji, stoga i ne čudi koliko je Eltona pogodila Georgeova smrt. Od njega se tužnih riječima oprostio i na svom službenom Instagramu. "U šoku sam. Izgubio sam voljenog prijatelja - divnu i brižnu osobu i nevjerojatnog umjetnika. Moje srce i misli su s njegovom obitelji, prijateljima i svim obožavateljima".

 

I am in deep shock. I have lost a beloved friend - the kindest, most generous soul and a brilliant artist. My heart goes out to his family, friends and all of his fans. @GeorgeMichael #RIP

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene