Slavlje u Veneciji

Clooney ipak izgubio okladu - Mora platiti 100 tisuća dolara!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Talijanski grad gondola i palača izgledao je kao Hollywood na vodi kada su na vjenčanje stigle brojne zvijezde i poznate osobe na vjenčanje Georgea Clooneya.

Najpoznatiji neženja na svijetu George Clooney (53) prekršio je svoj zavjet da neće više stupati u brak i oženio je u subotu odvjetnicu za ljudska prava Amal Alamuddin (36), u Veneciji daleko od očiju javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Ukrao show' OBOŽAVAJU GA SVI Clooney sa suprugom posjetio Papu Franju!

Saznajte sve o Amal Alamuddin – tko je zapravo nova supruga Georgea Clooneya?

Venecijanski Grand kanal pretvorio se u vodeni crveni tepih kada su glumac odjeven u smoking i njegovi gosti plovili lagunom od hotela Cipriani do hotela sa sedam zvjezdica Aman Canal Grand Venice, smještenom u palači Papadopoli koja datira iz 16. stoljeća, gdje su imali večeru.

Na popisu uzvanika na, po mnogima, najglamuroznijem ovogodišnjem vjenčanju bilo je 136 imena, među kojima su glumci Brad Pitt, Angelina Jolie, Sandra Bullock, Matt Damon, Bill Murray, model Cindy Crawford, urednicaVoguea Anna Wintour, pjevač U2-a Bono Vox.

Clooney, koji je stekao planetarnu slavu ulogom u televizijskoj seriji 'Hitna služba', rekao je da se više nikada neće ponovno ženiti nakon što se 1993. rastao od glumice Talie Balsam i kladio s Michelle Pfeiffer, Nicole Kidman i Sandrom Bullock u 100.000 dolara da će ostati samac.

Njegova izabranica Amal Alamuddin je iznimno cijenjena britanska odvjetnica libanonskog podrijetla, koja je prije deset godina radila na Međunarodnom sudu pravde, a među njezinim bivšim branjenicima odzvanjaju imena poput nekadašnje ukrajinske premijerke Julije Timošenko i utemeljitelja Wikileaksa Juliana Assangea.(HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene