najavio tužbu

Clooney bijesan: "Popeli su se na naše drvo i sve ilegalno snimili"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

George Clooney odlučio se obračunati s paparazzima koji su snimili prve fotografije njegovih blizanaca.

George Clooney u petak je rekao da će tužiti francuski časopis koji je objavio prve fotografije njegovih novorođenih blizanaca.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Glumac poznat među ostalim ulogama i po "Oceanovih 11" rekao je da su se fotografi časopisa Voici "popeli na našu ogradu, potom se popeli na naše drvo i ilegalno snimili fotografije naše djece na prostoru našeg doma".Clooney je rekao da će fotografe časopisa "tužiti za sve za što se može. To je potrebno zbog sigurnosti naše djece".Clooney i njegova supruga odvjetnica Amal objavili su dolazak blizanaca na svijet, dječaka i djevojčice Alexandera i Elle, u lipnju no nisu objavili nikakve detalje, fotografije niti su dali intervjue.

Voici je u petak objavio zrnate fotografije Amal i Georgea Clooneya, odjevene u odjeći za plažu, svatko s jednom bebom u naručju. Šetali su vrtom u krugu, kako piše časopis, Clooneyeve vile pored jezera Como u Italiji.
Blizanci su prva djeca bračnog para koji se vjenčao u Veneciji 2014. te priredio veliku svečanost no nakon toga je nastojao zadržati osobni život u privatnosti. (Hina)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene