Slavni (ne)prijatelji

Kraj prijateljstva? Što je uspjelo posvađati Clooneyja i Pitta?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt i George Clooney od najboljih su se prijatelja pretvorili u najljuće rivale!

Dva zgodna oskarovca, Brad Pitt i George Clooney, navodno su se zakačila zbog najnovijeg poslovnog poteza, tvrde izvori za The National ENQUIRER.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

Naime, i Clooney i Pitt namjerili su se na isti projekt - htjeli su ptkupiti prava na knjigu 'Law of the Jungle' kako bi snimili visokobudžetni film. No, Pitt je pretekao Clooneyja i doslovno mu 'pred nosom' otkupio prava. Knjiga bilježi kronike istinite 22-godišnje pravne bitke oko zagađenja ekvadorske prašume.

Izgubio milijune na novom filmu, no zato ima zlatnu djevojku uz sebe

'George je očajnički htio ovaj projekt. Brad je to znao i svejedno mu ga je 'ukrao'. Navodno je Georgeu rekao kako je sve to samo posao', otkrio je izvor i dodao: 'George mu sada ne može oprostiti! Misli da je veliki lažnjak'.

Kako se ipak radi o hollywoodskim glasinama, nadamo se kako će dečki uspjeti izgladiti nesuglasice, ako je do njih uopće i došlo. Hollywood ne bi bio isti bez velikog i dugogodišnjeg prijateljstva Pitt-Clooney.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene