obiteljski jackpot

Baka je sve priznala: Otkriven spol Clooneyevih blizanaca?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je potvrđeno da George Clooney čeka blizance, njegova majka, pišu američki mediji, otkrila je i spol prinova koje stižu.

Prije nekoliko dana konačno je potvrđena vijest o kojoj se šuškalo mjesecima. Jedan od najvećih holivudskih šarmera, George Clooney, postaje otac! Slavni glumac i njegova supruga Amal čekaju blizance, a Clooneyeva mama sada je otkrila i njihov spol.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

"Biti će od svakog po jedno! Da, dječak i djevojčica! To je ono što su mi rekli. Kako čudesno! Moj suprug i ja smo jako uzbuđeni", izjavila je Nina Clooney za Radar Online, prenosi Daily Mail.

Ponosna baka otkrila je i kako je saznala da na svijet stižu unuci. "Bili smo s njima kada su nam zajedno rekli sretnu vijest. Bio je to jedan divan obiteljski trenutak. Jako smo sretni zbog Georgea i Amal i ne mogu zamisliti dvoje ljudi koji bi bili bolji roditelji", rekla je Nina. Blizanci bi na svijet trebali stići u ljetnim mjesecima.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene