'Ukrao show'

OBOŽAVAJU GA SVI Clooney sa suprugom posjetio Papu Franju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

George Clooney i Amal Alamuddin posjetili su Papu Franju u Vatikanu, gdje su posjetili kongres za svjetski mir.

Redatelj i glumac George Clooney i njegova supruga Amal posjetili su papu Franju na kongresu za svjetski mir u Vatikanu. Viđeni u poznatom rimskom restoranu Dal Bolognese na Piazza del Popolo, ne čudi da su oboje bili u sretnom raspoloženju pri dolasku na kongres.

Pogledaj i ovo showbuzz Skoro se rasplakao I Matt Damon potvrdio: George Clooney postaje otac!

Za Clooneyja su rekli kako je 'ukrao show' srdačnim prisustvom, a glamurozna Amal mu je dala najveću podršku dok mu je papa Franjo uručivao medalju, kao i njegovim kolegama glumcima Salmi Hayek i Richardu Gereu.

Ni papa Franjo nije ostao praznih ruku - kao velikom ljubitelju nogometa, predsjednik FIFA-e Gianni Infantino poklonio mu je majicu s brojem 9. Na skupu je sudjelovalo više od 40 sveučilišta iz cijelog svijeta te preko 400 sudionika.

Ovaj kongres nazivaju izvornim pothvatom u akademskom području s obzirom na to da se radi o mreži sveučilišta, proučavanju vrijednosti u okviru sveučilišta te primjena toga u svrhu potpore. Događaj je promovirao osnutak zaklade 'Scholas Occurrentes' na kojem je papa priznao kako ne planira napustiti poziciju pape te nadodao: 'Nikad nisam o tome razmišljao zbog previše odgovornosti'.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene