Pobjegao od estrade

EVO GDJE JE NESTAO Za Kedžu i Sašu znamo. A kada ste zadnji put čuli za Tina?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tin se u potpunosti povukao iz javnog života i trenutno živi svoj američki san.

Pobjednici protekle dvije sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" nekadašnji su članovi najpopularnijeg domaćeg boy benda Saša, Tin i Kedžo. Saša Lozar pobjedu je odnio u prošlogodišnjoj sezoni, dok je Kedžo na tron zasjeo prije dva tjedna.

Pogledaj i ovo Saša, Tin, Kedžo (Foto: Instagram) Bila su to vremena Ma kakav je ovo povratak u prošlost! Ono kad je Saša nosio šiške, a Kedžo ''furao'' kovrčavu kosu!

Saša, Tin i Kedžo proslavili su se hitom "365" koji su snimili nakon sudjelovanja u popularnom showu ''Story Super Nova Music Talents''. Zajedno su snimili i jedan album, a ubrzo su odlučili krenuti svatko svojim putem. Saša je s godinama postao poznato radijsko lice, a glazbom se bavi i dalje. Estradnu karijeru gradi i Kedžo, a gdje je Tin?

 

I'm in a New York state of mind...

A photo posted by Tin Samardzic (@tinsamardzic) on

Treći član nekad slavnog boy benda potpuno se povukao iz javnosti i već neko vrijeme živi u Americi, što nam je nedavno potvrdio i Damir Kedžo.

"Nikada ne bih isključio ideju ponovnog okupljanja benda. Ali za sada i Saša i ja imamo prvenstveno svoje projekte i planove na umu. Tin je u Americi, tako da je to u ovom trenutku teško ostvariva priča", kazao je Kedžo. Sudeći prema društvenim mrežama čini se da Tin itekako živi svoj američki san. I to u zagrljaju tajanstvene plavuše.

 

A photo posted by Tin Samardzic (@tinsamardzic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene