nikada nije bilo teže

ŽALI ZBOG SVEGA "Razvod je, osim smrti, najteže kroz što možeš proći"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Varao ju je tri godine s dadiljom, a čini se da mu je sada konačno prisjela prevara.

Da se prevara prije ili kasnije obije o glavu na svojoj koži naučio je i Gavin Rossadale, bivši suprug pjevačice Gwen Stefani. Par je prije razvoda u braku bio 13 godina, a u vezi gotovo 20. No, nakon što je na iPadu svoje djece pronašla obnažene fotografije dadilje s kojom ju je suprug varao čak tri godine, Gwen je odlučila podnijeti zahtjev za razvod braka.

Pogledaj i ovo Gwen Stefani Ma, čemu ovo? Slavna plavuša šokirala izgledom, njezino lice sve je zbunilo : "Ja sam njen obožavatelj cijeli život i nisam je prepoznao"

Danas je u sretnoj vezi s Blakeom Sheltonom, no njezin bivši suprug očito sam sebi ne može oprostiti svoje postupke. "Razvod je bio nešto sasvim suprotno od onoga što sam želio. Doista se nisam htio razvesti. Ali, tu smo gdje jesmo. Osim smrti, mislim da je razvod nešto najteže i najbolnije što se čovjeku može dogoditi u životu", priznao je Rossdale dvije godine nakon što je njegova supruga odlučila spakirati stvari i otići.

"Jedna dobra stvar je to da nam je stalo do naše djece. I zato se trudimo da ovu životnu prekretnicu što lakše podnose", dodao je slavni roker u svom posljednjem intervjuu za magazin Fabulous.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene