Bivša Miss Izraela

Val kritika: 'Nema oblina, mišiće ni grudi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gal Gadot izabrana je za ulogu Wonder Women u novom filmu 'Batman vs. Superman', no nisu svi bili oduševljeni...

Gal Gadot, 28- godišnja bivša Miss Izraela, izabrana je za ulogu Wonder Women u novom filmu 'Man of Steel' ili u našem prijevodu 'Batman vs. Superman''.

Pogledaj i ovo showbuzz S njom nema šale Lijepa glumica služila je u izraelskoj vojsci!

U filmu će joj društvo raditi Ben Affleck u glavnoj ulozi Batmana, Henry Cavill u ulozi Supermana, Amy Adams kao Lois Lane, a u filmu će se pojaviti i Diane Lane i Laurence Fishburne.

Kako li će kritičari tek sad likovati!

'Smatram da je Gal savršen odabir za ovu ulogu. Jedva čekam da publika otkrije njezin odličan talent. Ovo je prvi film u kojem se reinkarnira ova velika junakinja svijeta stripa, i drago mi je da se upravo Gal našla u ulozi glavne junakinje', izjavio je za američke medije režiser filma Zac Snyder.

Nakon što je saznala da je dobila ulogu u filmu, odmah je svoje fanove na Twitteru obavijestila o tome. Twitnula je: 'Wonder Women! So exciting!!! Can't express how happy I am :))))', ali tweet je ubrzo obrisala.

Iako je odmah dobila brdo tweetova podrške i čestitanja, dio filmske publike se ne slaže sa odabirom glumice koja će igrati ovu 'super ženu'. 'Gal je štapić!', 'Nema oblina, mišiće ni grudi', 'Potpuno kriva glumica'... samo su neki od Twitter komentara.
 

Izraelska ljepotica publici je najpoznatija po ulogama u filmovima 'Fast & Furious', 'Date Night' i ' Knight and Day'. I Gal je bila jedna od onih koji su se putem Twitter profila pozdravili sa prijateljem i kolegom, nedavno preminulim Paulom Walkerom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene