nikad izazovnija!

Franka u seksi izdanju pokazala više nego što smo od nje navikli, dojam nije pokvario ni tipični modni gaf

Franka Batelić Franka Batelić Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci +0 Žiri showa Ples sa zvijezdama Galerija

Franka Batelić na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u svojem domu u izazovnom izdanju koje otkriva grudnjak.

Pjevačica Franka Batelić, koju gledamo i kao članicu žirija u showu "Ples sa zvijezdama", iznenadila je obožavatelje svojim posljednjim izdanjem.

Pogledaj i ovo Franka Batelić na Dori 2019. - 1 Prije pet godina Franka Batelić javila se uoči Dore, ovo je njezin najdraži trenutak koji je veže uz ovo natjecanje: ''Osim goleme treme...''

Na Instagramu je objavila fotografije na kojima je otkrila više gole kože nego što smo od nje navikli, a pozirala je u plavom kompletu s mini suknjom i kratkom jaknom ispod koje je nosila samo zlatni grudnjak.

Sve je začinila i poderanim najlonkama koje u njezinom slučajnu nisu bile modni gaf, već seksi detalj.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Ti si u bilo kojem izdanju predivna", "Kakva ljepotica", "Top žena", neki su od komplimenata koje je dobila, uz brojne lajkove, srca i emotikone vatre.

Franka je pozirala u omiljenom kutku svojeg i Ćorlukinog lukszunog doma koji je već nekoliko puta pokazala na Instagramu.

Podsjetimo, Franka je s umirovljenim nogometašem Vedranom Ćorlukom u braku od 2018. godine, a zajedno imaju sinčića Viktora.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene