Zadovoljan

Frane Perišin napokon može vidjeti sina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nadležne službe napokon reagirale i omogućile mu da nakon toliko mjeseci može vidjeti svoje dijete. Naknadno se putem odvjetničkog društva oglasila i sama Marta Žegura koja je upozorila da je Perišin iznio neistinite i netočne informacije te je protiv glumca podnijela kaznenu prijavu.

Prošla je godina dana otkako je glumac Frane Perišin zadnji put vidio svog sina. Prošli mjesec glumac poznat po ulogama u 'Larinom izboru' i 'Zori dubrovačkoj', odlučio je putem objave na Facebooku aktivirati pravne službe s obzirom na to da zbog loših odnosa s bivšom partnericom Martom Žegurom nije mogao provoditi vrijeme s trogodišnjim Andrijom.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjećate se nje? Nekadašnja zavodnica s malih ekrana iz javnosti se povukla nakon skandaloznog prekida s 24 godine starijim glumcem

Prošlo je mjesec i pol dana od spomenute objave, u kojoj osim što je napisao kako nije vidio sina jednaest mjeseci, podijelio je osobnu traumu Marte Žegure, napisavši kako je kao beba bila zamijenjena u rodilištu te je pronašla svoje biološke roditelje tek tijekom njihove veze. Perišin smatra da takvi zamršeni obiteljski odnosi imaju velik utjecaj na atmosferu u kojoj odrasta njegov najmlađi sin.

'Marta i ja dobili smo poziv od Centra za socijalnu skrb kako bismo se dogovorili oko planiranja mojih posjeta sinu. Drago mi je što su nadležne službe napokon reagirale i omogućile mi da nakon toliko mjeseci mogu vidjeti svoje dijete. Naš bi se susret trebao dogoditi u idućih tjedan dana', izjavio je Perišin za tportal, te nadodao kako ne žali zbog javnog dijeljenja intime bivše partnerice.

Putem odvjetničkog društva 19.02.2106. oglasila se Marta Žegura koja je upozorila da je Frane Perišin iznio neistinite i netočne informacije. Njezino službeno priopćenje OVDJE možete pročitati u cijelosti.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene