Girl power

Moć je u njihovim rukama - Ovo su najutjecajnije žene svijeta!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na listi najmoćnijih žena svijeta našle su se i utjecajne dame iz svijeta šoubiznisa.

Magazin Forbes izbacio je svoju tradicionalnu listu 100 najutjecajnijih žena svijeta. U probranom društvu moćnih političarki, aktivistica i žena koje djeluju u medijima, našle su se i poznate dame iz svijeta zabave i šobiznisa.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

Gdje su, s kim su i što nose: One 'ruše' Internet!

Tako je najmoćnija žena svijeta zabave – Beyonce. Zauzela je visoko 21. mjesto na listi, a sljedeća nakon nje je slavna američka voditeljica Ellen DeGeneres koja se nalazi na okruglom, 50. mjestu. Iza Ellen, smjestile su se pak glumice Angelina Jolie i Sofia Vergara, a na listi se našla i mlađahna Taylor Swift, koja je sa svojih 25 godina najmlađa na popisu. Iz elitnog društva ove su godine ispale Lady Gaga i Gisele Bundchen.

Inače, prema Forbesovoj listi, najmoćnija žena svijeta je njemačka kancelarka Angela Merkel, slijedi ju Hillary Clinton, a visoko na listi našle su se i Michelle Obama, Oprah Winfrey te Anna Wintour

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene