Marvel reagirao

Filmska katastrofa – za sve kriva teroristička organizacija?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trailer za 'Avengers: Age of Ultron' procurio je ju javnost!

Obožavatelji stripova željno iščekuju dolazak novog filma 'Avengers: Age of Ultron' i upravo je zato vijest o dolasku trailera uzbudila javnost. Marvel je u utorak objavio kako će premijerno prikazati trailer tijekom epizode serije 'Marvel's Agents of Shield' sljedećeg tjedna, no netko ih je preduhitrio. Trailer vrlo loše kvalitete procurio je na Internet, no Marvel je reagirao brzo i pametno, piše Independent.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson (Foto: AFP) Kakva žena! Plavokosa ljepotica u neobičnom kombinezonu pokazala gigantske tetovaže na trbuhu

VIDEO Potresom razorenu 'Srbiju' spašavaju Osvetnici!

'Dammit, Hydra', napisano je na službenoj stranici čime je Marvel okrivio izmišljenu terorističku organizaciju Hydru za puštanje trailera.

Marvel je potom odlučio kako će službeni trailer pustiti tjedan dana ranije. Svoje su uloge u filmu reprizirali Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Samuel L. Jackson, Don Cheadle, Jeremy Renner i Cobie Smulders.

Osim Jamesa Spadera, glumačkoj su se ekipi pridružili i Adam Taylor-Johnson u ulozi Quicksilvera te Elizabeth Olsen kao Scarlet Witch.. Film u američka kina dolazi u svibnju sljedeće godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene