DUBOKI NAKLON

TEŠKO JU JE NADMAŠITI Dokazala da je apsolutna kraljica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Forbes je svoje kalkulacije temeljio na ukupnoj prodaji ulaznica za filmove vodećih holivudskih glumaca.

Američka glumica Scarlett Johansson našla se, zahvaljujući ulogama u filmu o superjunaku "Captain Amerika: Civil War" i holivudskoj satiri "Hail Caesar", na vrhu popisa glumaca čiji su filmovi najviše zaradili u protekloj godini. Forbes je objavio da su filmovi u kojima je glumila Johansson 2016. zaradili ukupno 1,2 milijarde dolara. Na drugom i trećem mjestu popisa su njezini kolege iz filma "Captain America" Chris Evans i Robert Downey. Taj film kompanije Walt Disney s ukupnom zaradom od 1,15 milijarda dolara vodeći je po zaradi u svijetu 2016., prema podacima s Boxofficemoji.com.

Pogledaj i ovo Margot Robbie - 5 Ne bavi se samo glumom Hoće li Margot Robbie uskoro postati najbogatija glumica? Od djevojke sa sela postala je najfatalnija plavuša na svijetu!

Australska glumica Margot Robbie na četvrtom je mjestu sa "zaradom" od 1,1 milijardu američkih dolara zahvaljujući ulozi u dva filma Warner Brosa "Suicide Squad" i "The Legend of Tarzan".

Na Forbesovom popisu prevladavaju filmovi o superjunacima i filmovi snimljeni prema stripovima, uključujući "Batman v. Superman: Dawn of Justice" i "Deadpool". Britanka Felicity Jones prvi put se našla na Forbesovu popisu, zahvaljujući ulogama u "Rogue One: A Star Wars Story", trileru "Inferno" i magičnoj dječjoj priči "A Monster Calls". Jones je na devetom mjestu - "njezini" su filmovi zaradili 805 milijuna dolara.

Forbes je svoje kalkulacije temeljio na ukupnoj prodaji ulaznica za filmove vodećih holivudskih glumaca, no nije računao animirane filmove.(Hina)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene