'Dostavljač'

Nezgodne posljedice masturbacije: Postao otac 335 djece!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vince Vaughn kao da se u 'Dostavljaču' vodio pjesmom Montyja Pythona - niti jedna kap sperme nije prolivena uzalud. U sklopu naše rubrike FILM UTORKOM donosimo vam recenziju filma 'Dostavljač'.

Teško se sjetiti neke holivudske komedije posljednjih godina, bilo romantične, bilo neke druge koja za glavnog muškog junaka nije imala luzera. I u kojoj onda taj luzer na kraju pobijedi i/ili otfura komada 'iznad svoje lige' ili se pokaže velikog srca... Za sve su to krivi Apatow & co. koji su luzera i geeka ubacili u prvi plan. Nema u tome naravno ništa loše, ali kao i milijun puta dosad kad se Hollywood uhvati nečega, ne pušta to nešto iz ruku dok ne izmuze i zadnji dah života, čitaj zadnji cent iz toga.

Pogledaj i ovo Adele (Foto: Profimedia) Godinama ne pričaju Ona na svom računu ima milijune, ali njezin otac i dalje radi kao dostavljač

FILM UTORKOM Mislili ste da je putovanje kroz vrijeme nemoguće? Ovo je 'Pravi trenutak'!

Jedan takav primjerak je i ovaj dostavljač, imenom David Wozniak (Vince Vaughn), s četiri banke za vratom i kamatarima ispred vrata. David je dostavljač u obiteljskom mesarskom biznisu, i treba li uopće reći, beznadežno očajan u svom poslu. Ni privatno stvari nisu bolje – kolege na poslu, tj. otac i dva brata, smatraju ga izgubljenim slučajem, a cura mu objavljuje da je trudna ali da ne želi da on, nepouzdan kakav već jest, ima išta s tim. No, mi nekako otpočetka znamo da on nije baš toliko loš, a potvrda će doći vrlo brzo.

Davida jedne večeri posjeti odvjetnik koji ga obavijesti da je sperma koju je očito revno donirao u jednoj klinici za neplodnost ranih '90-ih 'proizvela' 553 klinca, od kojih ga sad njih 142 tuže za utvrđivanje očinstva. Donacije su naravno bile anonimne, pa je i cilj tužbe istjerati Davida, koji je donirao pod šifrom Starbuck, da izađe na vidjelo. Što je to s tim junacima našeg doba da upadaju u nevolje zbog masturbiranja – najprije nekidan Don Jon J.G-Levitta, a evo sad i Vince Vaughnov David?

Cijelu recenziju filma 'Dostavljač' možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene