Kakav uspjeh

REMAKE KULTNOG FILMA OBARA REKORDE 35 milijuna dolara po samom izlasku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najvećih filmova svih vremena doživio je svoj remake. 'Sedmorica veličanstvenih' izašao je u kina.

Western 'Sedmorica veličanstvenih', obrada filma iz 1961., odmah je na početku prikazivanja u kinodvoranama izbio na vrh sjevernoameričke ljestvice najgledanijih filmova, pokazuju privremeni podatci koje je u nedjelju objavila specijalizirana tvrtka Exhibitor Relations.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie - 2 a nije brad pitt... Angelina Jolie otkrila s kim je snimila najdražu intimnu scenu u karijeri, riječ je o jednom markantnom glumcu

Ovu novu inačicu redatelja Antoinea Fuque ("Lijevi kroše") predvodi Denzel Washington u ulozi lovca na glave koji sa svojom družinom (Chris Pratt, Ethan Hawke...) štiti gradić na američkom dalekom istoku od pohlepnog industrijalca.

Film koji se temelji na inačici Johna Sturgesa, koji se i sam nadahnuo filmom 'Sedam samuraja' Japanca Akire Kurosawe, odmah po izlasku je zaradio 35 milijuna dolara.

Animacijski film 'Rode', drugi film koji se premijerno prikazuje ovog vikenda, dolazi na drugo mjesto s 21,8 milijuna. Film na nov način tumači mit o rodi koja donosi djecu kroz pustolovine rode Juniora koju prati njezin neustrašivi riđokosi prijatelj Tulip.

'Sully', film Clinta Eastwooda o junačkom pilotu koji je 2009. u New Yorku uspio prizemljiti Airbus A320 na zaleđenu rijeku Hudson pao je s prvog na treće mjesto. Taj biografski film u kojemu glavni lik Chesleyja Sullenbergera tumači Tom Hanks, zaradio je za vikend 13,8 milijuna i 92,4 milijuna u tri tjedna. (Hina)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene