Nigdje ne pripada

VIDEO Samo zato što je drugačija žele je ukloniti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kako biste vi postupili da otkrijete da se nigdje ne uklapate?

Nakon fantastičnog otvaranja ovog vikenda u SAD-u, film 'Različita', koji je odmah zasjeo na prvo mjesto američkog box officea sa zaradom od 54,6 milijuna dolara, dolazi u hrvatska kina.

Pogledaj i ovo showbuzz GLUMČEVA NOVA PUSTOLOVINA Koliko je tvrd orah Rene Bitorajac?

Zagrebačku obitelj opsjedao duh pokojne bake!

Film 'Različita' prikupio je odličnu glumačku ekipu predvođenu Shailene Woodley, a u ulozi glavne negativke našla se Kate Winslet. Osim njih, u filmu glume i Theo James, Ashley Judd i Zoë Kravitz.

'Različita' je film za one koji se nikada nisu uklapali u većinu i koji se ni po čemu nisu htjeli isticati, ali im je predodređena potpuno druga­čija sudbina.

Futuristički triler prikazuje društvo podijeljeno na skupine (frakcije) prema osobinama ličnosti kako bi svakodnevni život mogao fun­kcionirati u savršenom redu.

U obitelji nesebičnih odrasta šesnaestogodiš­nja Beatrice 'Tris' Prior (Shailene Woodley) koja se suočava sa svojim najvećim strahom kad otkrije da je različita, odnosno da njezina osob­nost ne odgovara ni jednoj frakciji.

Da stvar bude još gora, Jeanine Matthews (Kate Winslet) koja pripada učenima posumnja da je Tris različita što znači da ju treba ukloniti iz društva jer - kad si drugačiji, onda si najopasniji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene