Veliko finale

Otkriveni SVI detalji o sudbini Međuzemlja - Obara rekorde u Hrvatskoj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oskarovac Peter Jackson filmom HOBIT: BITKA PET VOJSKI svečano završava svoju trodijelnu adaptaciju popularnog Tolkienovog klasika.

Odlučujuće poglavlje koje napokon otkriva sve detalje o sudbini Međuzemlja u prvom danu prikazivanja pogledalo je 10 615 kinoposjetitelja što je najbolji rezultat otvaranja nekog Jacksonovog filma u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo showbuzz Na Hobitu Druge nisu imale šanse - blistala na premijeri!

Hobit i Gospodar prstenova u oproštajnom legacy traileru

HOBIT: BITKA PET VOJSKI donosi spektakularno razrješenje pustolovina Bilba Bagginsa, Thorina Hrastoštita i Patuljačke družine koji su preotevši domovinu od zmaja Smauga nehotice poslali smrtonosnu silu na okolni svijet. Razgnjevljeni Smaug sada ognjenom srdžbom salijeće nezaštićene stanovnike Jezergrada, dok Thorin opsjednut ponovo stečenim blagom žrtvuje prijateljstvo i čast kako bi bogatstvo sačuvao samo za sebe. Bilbo će morati učiniti sve ne bi li ga urazumio, no pri tom će dovesti sebe i druge u još veću opasnost. U cijelom kaosu, ostat će neprimijećen njihov veliki neprijatelj Sauron koji je poslao legije orki u nenadani napad na Pustogoru. Dok se mrak bliži njihovu sve zagriženijem sukobu, rase Patuljaka, Vilenjaka i Ljudi moraju donijeti odluku – ili će se ujediniti, ili će nestati.

U filmu HOBIT: BITKA PET VOJSKI u glavnim su ulogama Martin Freeman, Luke Evans, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Ian McKellen, Christopher Lee, Evangeline Lilly, Lee Pace i Richard Armitage. Film u hrvatskim kinima igra od 11. prosinca u distribuciji Blitz film i video distribucije.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene