Glumac u nevolji

Šovagovića uhitila policija, o svemu izvještavao na Facebooku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumca Filipa Šovagovića policija je uhitila zbog neispravne vozačke dozvole, a dok su ga privodili on je objavljivao statuse na Facebooku!

Glumica Filipa Šovagovića u četvrtak je uhitila policija u Zagrebu pa je dio dana proveo s njima. Filipa to nije omelo u interakciji s njegovim prijateljima i fanovima na Facebooku, štoviše, sve je objavljivao na društvenoj mreži.

>> Filip Šovagović sedam je godina radio na filmu - evo što kaže!

Pogledaj i ovo showbuzz bježao fotografima Popularnog influencera ispitali zbog smrti YouTuberice, evo što je rekao policiji o svađi o kojoj su svi pričali

Prvo je objavio fotku pored koje je napisao: 'Na probu ne bum stig'o. uhapšen sam. Tko kaže da državni aparat ne šljaka? Hura, imamo državu'. Ubrzo je objavio i drugi status te je napisao: 'Nemam primjedbe na postupanje MUP-a, dapače, provodim zanimljive sate. Konačno u uglednom društvu. Na radiju orkestar svira Bacha. I on je robijao, jeste li znali? Neki je tip maznuo dva Armani parfema, visok, mlad, mršav, traži se...'

Naposljetku je Filip objasnio o čemu se radi, točnije da su ga uhitili zbog vožnje s neispravnom vozačkom dozvolom: 'Hahaha. Samo da javim da sam vani, uglavnom, u prometnoj dozvoli nije bilo mjesta za štambilje i dobio sam novu prometnu...Trebala se na MUP-u potvrditi ta nova prometna, ali tamo su uvijek gužve... Ooo kriv sam, aaah samo sam u snovima svojima bio nevin, priznajem, trebalo je čekati u redu u MUP-u, kao 358. u redu, dok ne otpadne kosa i ne ispadnu zubi... Moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh... Što li će tek novo donijeti sutra, petak 13, koje li nevolje, moj rođendan...', napisao je glumac koji danas slavi 47. rođendan.

Nakon što je priveden na Prekršajni sud, Filip je pušten kući.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene