Krstili sina

Slavni roditelji - nitko nije ponosniji od njih!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fergie i suprug Josh Duhamel proslavili su kršetenje sina Axla.

Iako je star samo 3 mjeseca, Fergie i njezin suprug već su proslavili Axlov prvi veliki događaj - ponosni roditelji krstili su malenog Axla u Kaliforniji.

Pogledaj i ovo Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Ne odvajaju se Vijest o razvodu od slavne pjevačice dočekao u društvu djevojke koja je od njega mlađa 21 godinu

Ponosni tata Josh Duhamel se ne odvaja od svog mališana: Od malih nogu se gleda nogomet!

Zvijezda Black Eyed Peasa i glumac držali su malenog u rukama tijekom dolaska u kapelu St. Martins. Pjevačica je izgledala elegantno u bijelom odijelu koje je uparila s anđeoski bijelim odjelcem njezina sina, a Josh je bio vrlo otmjen u tamnom odijelu i crvenoj kravati.

Desetak prijatelja i obitelj pridružili su se slavnom triju na Axlovom krštenju prije nego što su se vratili kući kako bi proslavili ovaj događaj.

'Mama Fergie izgledala je prekrasno u crkvi, a ponosni tata Josh nosio je uspavanog sinčića prije nego što su otišli kući proslaviti s prijateljima i obitelji', rekao je neimenovani izvor za Mirror.
Par je dobio sina u kolovozu ove godine, a vjenčali su se u siječnju 2009. godine. Počeli su hodati 2004. godine, a upoznali su se na snimanju Joshovog televizijskog showa u Las Vegasu u kojem su sudjelovali i članovi benda Black Eyed Peas.

Sretan par već je izrazio želju da Axl dobije brata ili sestru. 'Moramo brzo djelovati! Axl je zbilja dobra beba, a to znači da će sa sljedećim biti pravi teror', rekao je nedavno Josh za Access Hollywood. Josh se veseli prvom Božiću koji će provesti s Fergie i Axlom prije nego što ponovno postane otac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene