Šuška se...

Fatalna Hrvatica u vezi s Georgeom Clooneyjem?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon šuškanja da je George Clooney prekinuo sa Stacey Kiebler zbog Monike Jakišić, američki mediji pišu kako su Monika i slavni glumac u vezi!

 Novo izdanje časopisa US Weekley donosi kako se George Clooney ponovno zbližio s hrvatskom ljepoticom Monikom Jakišić.

Pogledaj i ovo Holivudska krema Od Europe do Amerike Holivudska krema pred kamerama IN Magazina: 15 godina najekskluzivnijih trenutaka!

Podsjetimo, Monika i George bili su u povremenoj vezi od 2004. godine, a kako je on prekinuo sa Stacey Kiebler prije par mjeseci, par se navodno ponovno zbližio. Štoviše, prema bliskom izvoru fatalna Hrvatica prespavala je u Clooneyevoj  vili u Los Angelesu 25. rujna.

>> Romansa u Parizu: Nakon Clooneyja utjehu našla u ovom ljepotanu!

Valja istaknuti kako se još u svibnju šuškalo da je do prekida između Stacey i Georgea došlo upravo zbog fatalne Hrvatice s kojom je viđen u noćnom klubu na jednom tulumu.

'Pričali su satima, slični su i nevjerojatno povezani. Otad postoji velika seksualna napetost između njih. Stalno se dopisuju SMS porukama, a on je često i zove', otkriva bliski izvor za US Weekley.

'Hrvatska senzacija', kako je nazivaju američki mediji, već godinama se bavi modelingom u inozemstvu, a nikad nije poricala kako je bliska sa slavnim glumcem.

Valja istaknuti kako je i Georgeova bivša djevojka, Stacey Kiebler nedavno otkrila da je ponovno našla ljubav, a riječ je o poduzetniku Jaredu Pobreu s kojim se trenutačno nalazi u Parizu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene