Još malo...

'Puna mi je kapa mašnica, pripremam nešto skroz sumanuto!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U susret Fashion Weeku Zagreb koji će se održati od 20. do 23. studenog dizajneri su pred kamerama DNEVNIK.hr-a otkrili neke zanimljive detalje o svojim novim kolekcijama.

Ove godine Fashion Week je bogatiji nego ikad dizajnerima sa domaće, ali i strane scene. Tako će se, između ostalih, na domaćoj modnoj sceni predstaviti Iggy Popović, Ivana Popović, Toni Rico, Marija Cvitanović, Lana Biondić, ali i neka strana imena poput Georgije Harding koja kreira odjeću čak i za slavnu Beyonce!

Pogledaj i ovo showbuzz Velika čast Patent Hrvatice pravi je hit: 'BBC je snimio kratki film o meni'

'Svake godine nastojimo biti sve bolji i bolji, da svojim vjernim gostima damo nešto novo. Prvi dan će otvoriti S Dress s Lanom Biondić te nakon toga slijede tri revijalna dana', otkrila je direktorica Fahion Weeka, Sarah Josipović.

>> I službeno predstavljena kampanja Fashion Weeka Zagreb s Ivom Jerković

I sami dizajneri otkrili su što pripremaju, a najtajanstveniji svakako je bio Toni Rico. 'Ne mogu vam puno otkriti osim da je cijela muška kolekcija inspirirana ovom državom koja je u 'banani'', otkrio je te dodao: 'Iza moje revije uvijek stoji jedna priča i mislim da to dobro radim', dodao je.

Marija Cvitanović također je otkrila kako ove sezone planira predstaviti nešto drugačije od prethodnih prilično klasičnih kolekcija, a inspirirale su je njezine dvije sestre koje imaju drugačiji ukus za modu od nje.

'Nešto mekano i podatno kao svila, ali na jedan kompaktniji način. Kažem, sve je ispalo na tri - tri sestre, tri boje i tri vrste tkanina, ali isto tako i praktični komadi kao tkanina koja se može pretvoriti u suknju, kaput i jaknu, a nosiva je u svim prigodama', otkrila je Marija Cvitanović. Na pitanje da usporedi ovu kolekciju s prvom, Marija je otkrila: 'Ovo mi je nekako najdraža kolekcija, puna sam inspiracije. Svaki dan mi dolazi nešto novo. U svakom slučaju sam zadovoljna'

Najveće iznenađenje ovogodišnjeg Fashion Weeka pak je Lana Biondić koja se predstavlja sa svojim sad već i svjetski slavnim brendom S Dress, a po prvi put će predstaviti i kupaće kostime.

'Ja sam izrazito uzbuđena, dala sam si dosta veliki zalogaj jer je to konstrukcijski zaista teško, pogotovo u mom patentu. Pripremam dosta novosti', otkrila je.

Uvijek posebna, uvijek potpuno drugačija - Ivana Popović pred kamerama Dnevnik.hr-a otkrila je kako joj je dosta 'mašnica' te priprema jednu sasvim drugačiju kolekciju inspiriranu kiparstvom te je sad već sigurna da će kritika 'popljuvati'.

'Pripremam nešto potpuno iskreno i potpuno sumanuto. Neće to biti moda koja će te 'drmnuti' nego će biti nešto užasno jednostavno. Ja sam sto posto sigurna da će me popljuvati 'kao svinju'. Puna mi je kapa mašni, mode, svega živoga. Tako da se sad bacam na nešto što je kao glina u tekstilu, brutalno i ruralno', otkrila je Ivana.

Fashion Week Zagreb koji će se održati od 21. do 23. studenog ove godine upravo u Hypo centru i tako još jednom donijeti modni glamur u našu metropolu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene