U seksi haljini

FOTO Zanosna Nives pokazala svoj najjači adut

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus plijenila je pažnju okupljenih na drugoj večeri Fashion.hr-a.

Brojne poznate zvijezde sjedile su u prvom redu na reviji Aleksandre Dojčinović. Poznata kreatorica novom je kolekcijom otvorila ovosezonski Fashion.hr, na kojem su i druge večeri za redom osvanule brojne poznate osobe iz svijeta showbizza.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Ni manja opekotina nije je omela - Nives pobjedila u prvom izazovu!

Tako su pred okupljenim fotografima pozirali i naši 'Masterchefovci' Ivica Skoko, Nada Rocco i Nives Celzijus, koja je plijenila poglede u dugačkoj, uskoj haljini koja je naglasila ono najbolje na njoj.

Nives nam je već nekoliko puta putem društvenih mreža pokazala kako svoje tijelo dovodi u top formu, a pokazala je i kako zna zasukati rukave kad je u pitanju kulinarstvo. Naime, upravo je ona pobijedila u prvom izazovu u MasterChef kuhinji.

Osim nje, Fashion.hr posjetile su i Maja Šuput sa svojim prijateljem Markom Grubnićem, Lana Klingor, Indira Vladić, Nenad Korkut te brojne druge poznate osobe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene