BEZ SRAMA

''Saberi se'' Fanovi napali Katie zbog neukusne fotografije

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Britanska starleta na društvenim mrežama izazvala je buru komentara svojom fotografijom.

Katie Price ne prestaje šokirati svojim fotografijama na društvenim mrežama. Britanska starleta objavila je fotografiju koja je nastala neposredno prije nego što je rodila.

 

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

Pogledaj i ovo Katie Price jesu li joj bile potrebne? Nekad je bila prirodna ljepotica, no danas ni sama ne zna točan broj operacija kojima se podvrgnula

Na njoj je Katie podigla bolničku haljinu i pokalaza golo tijelo svega par minuta prije nego je rodila kći Bunny. Kao i očekivano, fotka je pokrenula lavinu komentara. ''Saberi se'', ''Žalim tvoju djecu'', ''Sigurna sam da postoje još puno gore slike zbog kojih će te ismijati'', ''Trebala bi postojati jasna granica između majčinstva i pornografije, ''Volim te Katie, ali neke fotke bi trebale ostati privatne'', ''Katie, uopće nemaš morala'', pisali su brojni pratitelji.

Unatoč lošim rakcijama na račun njezine fotke, neki su ipak pohvalili njezinu hrabrost i odličan izgled. Starleta se uopće nije obazirala na negativne komentare. Štoviše, odlučila je i dalje objaviti još mnoštvo fotografija malene djevojčice kad je bila novorođenče.

 

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

''Mojoj hrabroj Bunny nije bilo lako jer se rodila prerano, ali na svu sreću sada je sretna i zdrava djevojčica'', napisala je pored fotke.

 

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene