VELIKA ZVIJEZDA

ZNATE LI TKO JE ONA? Ima milijune, nalazi se na holivudskoj A-listi, a teško ćete je prepoznati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim glumačkim ulogama proslavila se i kampanjama za vodeće svjetske modne i kozmetičke kuće.

Dvije godine zaredom Fan Bingbing našla se pri vrhu prestižne Forbesove liste najplaćenijih holivudskih glumica. Ova 35-godišnjakinja 2016. godine zaradom je nadmašila i slavne Charlize Theron, Juliju Roberts i Milu Kunis.

Iako ima milijune na bankovnom računu njeno ime nikada nije postalo zvučno. Barem ne na zapadu. U rodnoj Kini Fan je velika zvijezda koja je slavu stekla ulogama princeza ili supruga kineskih careva u povijesnim filmovima. Ulogu je odigrala i u filmu "Izgubljeni na Tajlandu", a upravo taj film bio je prekretnica u njezinoj karijeri. Naime, ta niskobudžetna kineska hit-komedija nadmašila je sva očekivanja i zaradila više od 200 milijuna dolara. To je bilo sasvim dovoljno da istočna filmska produkcija bude zapažena i u Hollywoodu. Jednu od najznačajnijih uloga Fan je odigrala u filmu "X-men: Days of future past".

Osim po glumačkim angažmanima, Fan je postala prepoznatljiva i zahvaljujući angažmanima poznatih svjetskih kuća kao što su L'Oreal i Louis Vuitton koje su je angažirale da bude njihovo zaštitno lice. Unatoč čestim angažmanima koji joj osiguravaju dobre prihode, glumica se odlučila okušati i u vlastitom biznisu pa je osnovala vlastitu produkcijsku kuću.

Povrh svih poslovnih obveza, ova žena uvijek ima vremena i smisla za modu. Njezina elegantna izdanja osvajaju gdje god se pojavi pa ni ne čudi što se lijepa Kineskinja našla na listi najljepše odjevenih žena svijeta po izboru magazina Vanity Fair. Čini se da lijepoj Fan ide baš sve od ruke.

 

Premiere of my new film "Lady of the Dynasty" in Beijing. Thank you @mohiebdahabieh for the beautiful @ralphandrusso gown. Love the emerald earrings of @chopard

A photo posted by Fan Bingbing 范冰冰 (@bingbing_fan) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene