Seksi! (18+)

Zahvaljujući ovim scenama, postali su mega popularni!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su danas poznati, bogati i uspješni. Ali manje-više, svi su se na početku svoje karijere snimali golišavi ili potpuno goli.

Donosimo vam nekoliko legendarnih scena iz uspješnih filmova koji su svoje glavne protagoniste vinuli u sami vrh hollywoodske kreme!

Pogledaj i ovo Ryan i Mandi Gosling svi su očekivali nju... Miljenik žena iznenadio svojom pratnjom na dodjeli Oscara, lijepu suprugu ostavio je u garderobi?

1. Elizabeth Berkley

Čak i ako vam njezino ime na prvu ne zvuči previše poznato, ako vam kažemo da je to seksi kovrčava plava glumica iz filma 'Showgirls', vjerojatno ćete odmah znati o kome se radi. Da, da! To je cura koja se proslavila ulogom striptizete i ostala urezana u pamćenje mnogih muškaraca kao jedna od najseksi žena svih vremena.

2. Demi  Moore

Demi Moore je danas jedna od najpopularnijih žena na svijetu, ali 1996. godine nisu baš svi znali za nju. Sve dok se u filmu 'Striptease' nije skinula u seksi izdanje i zaplesala oko štange.

3. Natalie Portman

Vrlo dugo je glasila za jednu od najčednijih glumica Hollywooda koja bi se radije povukla iz svijeta filma nego pokazala svoje obline. Sve dok nije snimila scene za film 'Black Swan'. U njemu ne samo da je istaknula svoju seksi stranu već i ispunila fantazije muškaraca diljem svijeta te se poljubila sprekrasnom Milom Kunis!

4. Uma Thurman

Danas mega popularna glumica, netipična ljepotica i heroina, Uma Thurman sa samo 18 godina pokazala je svoje atribute. U filmu 'Dangerous Liasons', Uma je ostavljala bez daha mnoge muškarce, a film je naposljetku osvojio čak tri Oscara!

5. Ryan Gosling

Kako ova lista ne bi sadržavala samo lijepe glumice, na listu smo stavili i jednog frajera. Pravog frajera. Onog za kojim lude žene diljem svijeta i mnoge od njih jako su zavidne njegovoj zaručnici Evi Mendes. Naravno, riječ je o Ryanu Goslingu. Glumcu, zavodniku, glazbeniku, umjetniku. Frajeru kojeg bi svaka žena poželjela, a posebno nakon što se skinuo i pokazao svoje istesano tijelo u filmu 'Crazy, Stupid, Love'.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene