Bliski susreti

Evo koje zvijezde tvrde da su vidjele 'male zelene'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jeste li znali da neke od vaših omiljenih zvijezda poput Rihanne, Lady Gage, Robbiea Williamsa, Tom Crusea i Fran Decher duboko vjeruju da nismo sami u svemiru. Neki od njih tvrde da to mogu potvrditi iz vlastitog iskustva.

U njihovim glazbenim spotovima i filmovima često vidimo duhove, NLO-e i vanzemaljce. No, jeste li znali da neki od vaših omiljenih glumaca ili pjevača, u njih zaista i vjeruju. Evo koje su zvijezde imale bliske susrete treće vrste ili pak od njih strahuju.

Pogledaj i ovo Renee Taylor kao Sylvia Fine - 6 Ima 91 godinu! Sjećate se mame najpoznatije dadilje na svijetu? Od posljednje epizode serije prošlo je 25 godina, a evo čemu je ova glumica vjerna i dan danas!

>>Vanzemaljce bismo mogli pronaći u sljedećih deset godina!

Rihanna

Čini se da je Rihanna poprilično uvjerena da nismo sami u svemiru. Naime, američka pjevačica angažirala je agenta koji u pustinji Mojave prati slučajeve uočavanja NLO-a na nebu, a zatim je o svemu detaljno informira, navodi anonimni izvor za Daily Star.

"Rihanna je uvijek bila uvjerena da će vanzemaljci sletjeti na Zemlju još za njenog života", tvrdi izvor te dodaje kako je 25-godišnja pjevačica sigurna da će doživjeti invaziju vanzemaljaca. Slavna Rihanna svoju neobičnu strast naslijedila je od svoga oca: 'Moj me otac nagovarao da sjedim pred kućom čitavu noć i tražim NLO-e po nebu i radila sam to godinama', zaključila je popularna pjevačica.

Lady Gaga

Kad je riječ o Lady Gaga, rijetko nas što više može iznenaditi i šokirati. No, jeste li od nje očekivali da troši na tisuće funti kako bi se obranila od duhova?

Naime kontroverzna pjevačica navodno troši na tisuće funti kako bi istjerivači duhova provjerili svaki hotel u kojem planira odsjesti te je tako zaštitili od zlih duhova. Ekscentrična Gaga uvjerena je da je prati zao duh imena Ryan i da ide za njom svugdje po svijetu. 'Nije joj napravio ništa strašno ili nasilno, ali ona je u panici zbog njegove prisutnosti. Ona je vrlo spiritualna osoba i u skladu sa duhovnim svijetom, ali ovo je previše čak i za nju', zaključio je anonimni izvor za Daily Star.

 

Robbie Williams

Pop senzacija Robbie Williams tvrdi da je vidio NLO tri puta. Robbie kaže kako je NLO prvi put vidio još kao dijete u Velikoj Britaniji, dok je drugi puta to bilo na Beverly Hillsu. Njegovo treće priviđenje bilo je neposredno nakon što je napisao pjesmu o kontaktu s vanzemaljcima. Naglasio je i da vjeruje u duhove te da oni dolaze iz nekog drugog svijeta. 'Ljudi će vjerojatno misliti da nisam normalan, što i nisam!', mudro je zaključio najomiljeniji 'zločesti dečko'.

Tom Cruise

I nije neko iznenađenje da Tom Cruise vjeruje u vanzemaljce. Naime, poznato je da je Tom član scientološke crkve koja vjeruje da su duše vanzemaljaca pronašle put u ljudska tijela. Poznati glumac, čak je otišao toliko daleko da je 2007. planirao izgraditi bunker u vrijednosti od 11 milijuna dolara kako bi se zaštitio od invazije vanzemaljaca. 'Jeste li zbilja toliko arogantni da mislite da smo sami u svemiru? Postoje milijuni zvijezda, a mi bi trebali biti jedina živa bića!?' objasnio je Cruise.

Fran Drecher

Američka glumica Fran Drescher, proslavljena ulogom dadilje Fran Fine u seriji 'The Nanny', ne samo da vjeruje u postojanje vanzemaljaca, već je sigurna da su je upravo oni spojili sa bivšim mužem. 'Kada smo se upoznali, shvatili smo da imamo slična iskustva. Mislim da je bilo programirano da se sretnemo. Oboje imamo isti ožiljak na istom mjestu', pojasnila je najpopularnija dadilja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene