Pogledajte galeriju!

Tata kralj: Evo što su pjevaču klinci napravili za Dan očeva!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati su na društvenim mrežama otkrili kako su proslavili ili kako su čestitali Dan očeva koji se danas obilježava u SAD-u te još nekim zemljama svijeta.

Reper Sean Combs, poznatiji i kao P. Diddy imao je jedan od najljepših Dana očeva ikad! Naime, Dan očeva se obilježava ove nedjelje u SAD-u pa stoga ne čudi ni ova dirljiva fotka koju je reper ponosno objavio na Instagramu.

>>Fotografije kojima su poznati obilježili Majčin dan

Pogledaj i ovo Savezni agenti na imanju Seana Combsa Pokrenuta je istraga Imao je sve, a sada mu prijeti propast: Nakon stravičnih optužbi bivše djevojke savezni agenti pretresaju nekretnine hip-hop mogula!

Na slici pozira sa svojih šestero djece noseći krunu na glavi, a tri najmanje curice sjede mu u krilu. 'Sretan vam Dan očeva svima! Moja djeca su mi pripremila kraljevski ručak iznenađenja! Tako sam sretan i blagoslovljen!', napisao je ispod slike.

Sliku s tatom objavila je i Fearne Cotton koja je svom ocu poslala posebnu poruku za Dan očeva. 'Nevjerojatni tata!', napisala je Fearne ispod slikete kasnije dodala: 'Sretan Dan očeva svim taticama!'

I glumac Neil Patrick Harris presretan je što je danas Dan očeva. Naime, osim što je ponosi tata dvoje blizanca - Gideona Scotta i Harper Grace koje odgaja sa suprugom Davidom Burtkom, Neilu je danas i 40. rođendan!

Stoga je na Twitter objavio poruku: 'Želim puno poklona danas!', a onda je ubrzo iza toga objavio i fotku blizanaca s porukom: 'Ma nema veze, imam dva najbolja poklona na svijetu!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene