Mezimac žena

Otkrivena nježna strana slavnog seksi tatice

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Žene diljem svijeta ga obožavaju, ali njegovo srce sada pripada samo njima.

Slavni holivudski par Ryan Gosling i Eva Mendes prije četiri su mjeseca postali ponosni roditelji djevojčice koju su nazvali Esmeralda.

Atraktivna majka odmah je odlučila da će se o svojoj princezi brinuti sama te da neće zapošljavati dadilje. Slavni roditelji polako upoznaju svoju kći, a tatica Ryan zna kako je smiriti kada plače.

Pogledaj i ovo Ryan i Esmeralda Gosling (Foto: Profimedia) Preslatki su! Tko bi mu odolio? Holivudski zavodnik pokazao onu nježnu, očinsku stranu i oduševio obožavateljice

Uspio je šarmirati žene diljem svijeta, ali ne i NJU!

'Ryan pjeva kćerkici. Jako je voli. Ponekad joj pjeva svoje pjesme u kojima se spominje njezino ime. To je jako slatko', rekao je izvor također otkrivši da 40-godišnja mama Eva doji svoju jedinicu za koju primjećuje da sve bolje raste i napreduje.

'Trenutačno se snalazim bez dadilje, ali bih je u budućnosti voljela imati. Esmeralda ima dvije prekrasne bake i nevjerojatne tete koje mi pomažu. Sad kad sam tek postala majka treba mi pomoć dadilje ili noćne sestre, jer ne bih mogla spavati, a da ne znam što da radim dok prolazim Esmeraldine besane noći', rekla je zvijezda filma ‘Hitch’ nedugo nakon što je rodila svoju Esmeraldu u intervjuu za Violet Grey’s The Violet Files.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene