Očajno - ne zna

Glumica kao da je pala s Marsa - '1D? Tko su oni?'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Teško je povjerovati, zar ne?

Eva Longoria očito je živjela u neznanju zadnjih par godina budući da 'Očajna kućanica' nema pojma tko je popularni muški bend One Direction. Vjerojatno se sada pola tinejdžerica prima za srce.

Pogledaj i ovo Tyler Christopher i Eva Longoria Tužna vijest Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

Lijepa glumica Eva Longoria nije čak ni sigurna je li Harry Styles jedan od članova popularnog benda, a priznala je i da ne zna tko čini ostatak benda. 'Ne znam nikoga od njih osim Harryja Stylesa... Je li Harry uopće u bendu?', rekla je glumica za Ahlan!, časopis iz Dubaija.

Ludo zaljubljeni: Izmjenjivali nježnosti cijelu večer pred svima!

'Je li to točno? Vjerojatno sam navela krivu osobu, ne znam ih. Čekajte, je li to Harry na naslovnici vašeg časopisa', provalila je Eva. Slatkica. Očito je da glumica nije baš u tijeku kad je u pitanju svjetska pop scena, iako nam nije baš jasno kako je uspjela pobjeći od 1D ludila koje je zavladalo diljem svijeta.

Međutim, čini se kako Eva ipak malo bolje pozna klan Kardashian, osim što je rekla za dvije 'Jennerice' da su joj najdraži članovi obitelji. Nakon što su je uputili da su na naslovnici časopisa Harry i Kendall, Eva je dodala: 'Nemam omiljenog člana One Directiona, ali volim Kendall. Prelijepa je.'

No ova nije njezina omiljena Kardashianka. 'Ajme, to je teško pitanje! Zapravo mi je Kris najdraža... Znam da ona nije Kardashian, ali u reality showu mi je favorit', pokušala se izvući lijepa glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene