tijesna konkurencija

Odluka je donesena: Otkriveno gdje će se održati sljedeći Eurosong

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Finalna večer bit će upriličena 12. svibnja u Meo Areni koja se nalazi na obali rijeke Tejo.

Natjecanje za "Pjesmu Eurovizije" 2018. godine bit će održano u Lisabonu, objavili su u utorak organizatori i portugalska televizijska kuća RTP.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna ovo se još nije dogodilo! Baby Lasagna i dalje prvi na kladionicama za Eurosong, a nakon Srbije i Islanda sada ima još veće šanse za pobjedu!

Finalna večer bit će upriličena 12. svibnja u Meo Areni koja se nalazi na obali rijeke Tejo, dok su polufinalni nastupi predviđeni za 8. i 10. svibnja. Portugal je zaradio pravo domaćinstva pobjedom Salvadora Sobrala na ovogodišnjem natjecanju u Kijevu, gdje je pobijedio sa skladbom "Amar Pelos Dois" (Ljubav za oboje). Hrvatsku je predstavljao Jacques Houdek s pjesmom "My Friend" (Moj prijatelju) i u finalu zauzeo 13. mjesto.

Lisabon je dobio domaćinstvo za koje su se natjecala još četiri portugalska grada: Braga, Gondomar, Guimaraes i Santa Maria da Feira. "Ponuda Lisabona bila je ogledni primjer i veselimo se što ćemo raditi zajedno te nastojati prvo domaćinstvo Portugala učiniti najuzbudljivijim eurovizijskim natjecanjem dosad", izjavio je izvršni supervizor natjecanja Jon Ola Sand. (Hina)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene